Az út a csecsemőhöz - Gyncare - Centrum pre asistovanú reprodukciu

Az út a csecsemőhöz

Nagyon vágynak egy babára, de minden próbálkozás ellenére, melyet a fogantatásra fordítanak, nem sikerül? Nagyon sok pár ismeri ezt az érzést. Van oka a pánikra vagy szomorúnak lenni? Vagy csak türelmetlenek? Az út a várt gyerekhez néha nagyon kacskaringós és felmerülhet pár akadály is. Mi segítő kezet tudunk nyújtani.

Az, hogy milyen korban és mennyire intenzíven próbálkoznak, mérvadó lehet

A nő meddősége legfőképp a kortól függ. A termékenység csökkenése magasabb korban azért történik, mert a petefészekben lévő petesejtek mennyisége csökken és egyidejűleg a minőségük is romlik.

Például egy 20 éves fiatal nőnél, aki ovulál, annál a partner normál spermiogram paraméterei mellett a teherbeesés lehetősége egy menstuációs ciklus alatt 54%. Egyformán egészséges, de 40 éves nőnél ez az esély már csak 18%. Az öregedés fiziológiai folyamat, mely nagyon befolyásolja a teherbeesés esélyét.

Még ha a férfiáknál a kor nem is annyira mérvadó a termékenység kérdésében, de 50. év felett radikálisan csökken annak az esélye, hogy egészséges utódot nemzen.

Általánosságban elmondható, hogy a nők termékenysége jelentősen csökenni kezd a 32. életkoruk után és a 35. élekoruk után ez a csökkenés radikális. A sikeres meddőség kezelésére kihatással vannak a nő életkora, illetve az az időszak, ami alatt a pár próbalkozik.

Segítünk teherbe esni

Amikor a természetnek nem sikerül, segíteni kell neki egy kicsit. A meddőséget nagyon sok faktor befolyásolhatja, ezért a legmegfelelőbb megoldást keressük Önöknek.

Rendelés