Rólunk - Gyncare - Centrum pre asistovanú reprodukciu

Rólunk

Amennyiben nem sikerült természetes úton teherbe esnie, akkor jó helyen jár. A Gyncare aszisztált reprodukciós központban a pácienseink minden problémáját érzékenyen, körültekintőén és komplex módon oldjuk meg. Sokszor segítünk nem csak a fizikailag, hanem a lelkileg megterhelő időszak átvészelésében és nem csak egy hatékony módszert kinálunk, hanem lelki támogatást is.

Több száz boldog pár mindenért helyettünk beszél

A Gyncare aszisztált reprodukciós központ 2001-ben jött létre. Több száz pár tettünk már boldoggá, akiknél problémás volt a teherbe esés. Az elmúlt 15 évben több mint 4-ezer IVF beavaktozást vittünk végzhez, amely következményeként 1 500 gyerek született.

Nagyon nagy hangsúlyt adunk a diagnosztikára. A központban a nőgyógyászokon kívül alkalmazunk szakembereket a genetika, reprodukciós imunológia, pszichológia, szexuológia és andrológia területekről is. Megteszünk mindent annak érdekében, hogy azonosítsuk a problémát és megoldjuk.

Érzékeny megközelítés egy kellemes helyen

Rendelkezésünkre álnak a legmodernebb eszközök, laboratóriumok vagy kiegészítő és egy legjobb szakemberekkel dolgozunk együtt, akiknél az emberiség alapvető dolog. A rendelőnk környezete kényelmes és intim. Igyekszünk mindig a legjobbat hozni, az intim szférára helyzetett elvárásait 100% teljesíteni.

Minden kliensünket individuálisan közelítjük meg – tekintettel a diagnózisra, de a szükségleteire is. Odafigyelünk arra, hogy minden elérhető infomációt megosszunk velül árról, hogy mi történik velük, milyen a folyamat, a siker valószínüsége és milyen lesz a kezelés folyamata.

Szakembereink

Jó kezekben van. Tapasztalt szakembereink készen álnak válaszolni bármilyen kérdésére és elkísérni azon úton, amely eredménye a várt baba lesz.

Bővebben

Helyiségeink

Modern, kényelmes és intim. Az új helyiségeink garantálják a kényelmet és az intimitást. Arra törekszünk, hogy biztonságban érezze magát nálunk.

Képtár
Itt vagyunk már több mint 17 éve (2001-től)
Itt vagyunk már több mint 17 éve
(2001-től)
Több mint 4.000 IVF beavatkozás
Több mint 4.000
IVF beavatkozás
Több mint 1.500 megszületett gyerek
Több mint 1.500
megszületett gyerek

ORVOSOK

Nőgyógyászat

Doc. MUDr. Silvia Toporcerová, PhD.
Nőgyógyász, szakreferens

"A munkámat hivatásnak veszem. Aszisztált reprodukció egy dinamikus fejlődő szakirány, amely nagyon sok esetben reményt ad ott is, ahol már senki sem keresné. Minden egyes sikertörténetnél nagyon boldog vagyok."

Bővebben
MUDr. Miroslav Herman, PhD.
Nőgyógyász

"Szakmai praxis során több száz párnak segítettem, akik számára a természet egy kicsit megnehezítette a szülővé válláshoz vezető utat. Nagyon felemelő érzés, amikor a hálás szülők szemébe tud nézni, akik elhozták megmutatni a saját gyereküket."

Bővebben
MUDr. Katarína Balasičová, PhD.
Nőgyógyász

Kassai UPJŠ Orvosi karán végzett doktorátusi tanulmányokat nőgyógyászati-szülészeti szakon.

2011-től a Kassai L.Pasteur Egyetemi korház nőgyógyászati-szülészeti szakosztályán dolgozott mint orvos. Előadásokon kívül, tudományos-kutatási és publikációs tevékenységen kívül mint másodlagos orvos dolgozott: szüléseket vezetett, aszisztált és elvégzett műtéti beavatkozásokat.

MUDr. Lenka Kraus
Nőgyógyász

Tanulmányait a Kassai UPJŠ Orvosi karán végzett 2007-ben általános orvosi szakon. 

Tanulmányi után mint másodlagos orvos belépett a Kassaán az LF UPJŠ és L.Pasteur Egyetemi korház II. nőgyógyászati-szülészeti szakosztályára. Egyidejűleg a L.Pasteur Egyetemi korház II. nőgyógyászati-szülészeti szakosztálya mellett működő Aszisztált reprodukciós központban dolgozott, később a a Kassai Meddőség kezelési szanatóriumban. Jelenleg tovább dolgozik a Kassai L.Pasteur Egyetemi korház Nőgyógyászati-szülészeti szakosztályán. 
2015 elvégzett egy speciális nőgyógyászati és szülészeti vizsgát a Pozsonyi Szlovák egészségügyi egyetemen. Több tudományos szakmai cikk és monográfia szerzőjé, illetve társszerzője.

Andrológia

MUDr. Martin Hrivňák, PhD
Urológus

Kassai UPJŠ Orvosi karán végzett 1992-ben általános orvosi szakon. Ugyan abban az évben elkezdte pályafutását mint urológus, később mint szexuológiát praktizáló szakmai orvos tevékenykedett a Kassai FNsP és UPJŠ Urológiai klinikáján. A Kassa-Sacca korházban orvosként dolgozott a 2006-2011 években. 2011-től magánklinikát vezet és urológus és andrológusként dolgozik a Kassai Ťahanovce lakótelepen.  

Az 1995 évben abszolválta a Pozsonyi SZU  I.fokú urológiai atesztációját, 1999-ben specializálódó atesztációt szexuológiából és 2005-ben specializációt urológia szakból. 2009-ben megvédte a doktori disszertációját sebészet területén. Privát rendelőjében a férfiak szexuológiai betegségeivel foglalkozik. Legfőképp termékenységi problémák, erekcióval kapcsolatos problémák és az ejakulációval kapcsolatos problémákra szakosodik. Urológia terén a férfiak, nők és gyerekek betegségeire szakosodik. Szlovák urológiai társaság és Szlovák szexuológiai társaság tagja, az 1997, 2004, 2010 és 2015 évekért a Legjobb kiadványért járó Szlovák urológiai társaság Díjának hordozója. 

Reprodukciós immunológia

MUDr. Martin Lešťan
Reprodukciós immunológus

Eperjesi Klinikai immunológia és alergológia központjának alapítója. Tanulmányait a Kassai UPJŠ Orvosi karán végzett általános orvosi szakon és a Prágai Univerzita Karlova 3. orvosi karán, ezt követően abszolválta a gyerekorvosi és klinikai immunológia alergológia atesztációját a Pozsonyi Szlovák egészségügyi egyetemen. 

Gyerek és klinikai immunológia orvosaként az 1995-2003 években a Kassai Gyerekkorházban dolgozott. 2002-től a Szekcsovi és Kisszebeni (Sabinov) Poliklinika klinikai immunológia alergológia rendelőjében dolgozott. A 2003-as évben megalapította az Eperjeszi Klinikai immunológia és alergológiai központot, ahol a mai napig szakreferensként és főorvosként tevékenykedik. Több Európai és Szlovákian belüli gyakornoki programon vett részt, több szakmai társaság tagja, szakmai előadásokat tart idehaza és külföldön is, több páciens számára szánt tanulmányi program szerzője,  Alergoimun civil szervezet elnöke és a reprodukciós immunol´gia ČSAKI és SSAK közös munkacsoport tagja.

Genetika

MUDr. Peter Križan, CSc.
Genetikus

Általános orvosi szakot végzett, később szakosodott az orvosi genetikára. 1987-ben onkológiai genetika szakon titulust szerzett. Több híres genetikai munkahelyen közreműködik mint szakorvos, kezes és konzultáns, 1990-től 1997-ig a Pozsonyi Nemzeti onkológiai intézményben főorvosként tevékenykedett az Onkológiai genetika osztályán. 2002-től tagja a Szlovák orvosi genetika társaságnak.

Jelenleg mint tanító tevékenykedik és szakmai munkák ellenzéke több szlovák és cseh tudományos munkahelyen (Pozsony Természettudományi kar UK, Pozsony SAV, Prágai FVL KU, Vizsgabizottság tagja a specialisták számára az orvosi genetikában) és 5 kísérleti munka, 3 monográfia, és több mint 50 tudományos kiadvány, illetve több száz tudományos előadás szerzője vagy társszerzője. Tagként tevékenykedett az Orvosi tudományok tanácsában az Kutatás és fejlesztési támogatási ügynökségben és 2013-ig a Szlovák Egészségügyi minisztérium Etikai bizottságában. 

EMBRIOLÓGIA

RNDr. Ivana Uhrinová
Embriológus

"A biológia és a genetika mindig elbűvöt. Ezek azok a területek, ahol minden nap valami új vár ránk. Ez a jövő tudománya."

RNDr. Ivana Uhrinová 2014 elnyerte a Clinical Embryologist - Emberi reprodukció és embriológia tanúsítványát az Európai társaságtól (ESHRE). 2008-ban sikeresen elvégezte a sejt és molekuláris biológia szakirányt a Kassai Pavol Jozef Safárik Egyetem Természettudományi karán.

RNDr. Lucia Kuliková, PhD.
Embriológus

IVF KOORDINÁTOR

MVDr. Miroslava Popelková, PhD.
IVF Koordinátor

"A munkák a legszebb eredményeket hozza. Ott segítünk, ahol a természetnek nem sikerül és nagyon boldogak vagyunk, ha sikerül teljesítenük az álmokat."

MVDr. Miroslava Popelková, PhD. Külföldi és Csehországi aszisztált reprodukciós központokban gyakornoként tevékenykedett. 2011-ben a Kassai Állatorvosi és gyógyszertani egyetemen Általános állatorvosi szakot végzett és ugyan abban az évben megkezdte a poszgraduális doktorátusi tanulmányait a Kassai UVLF nőgyógyászati-szülészeti klinikán. 
2006 szeptemberétől 2014 májusáig a Kassai L.Pasteur Egyetemi korház II. nőgyógyászati-szülészeti szakosztálya mellett működő Aszisztált reprodukciós központban dolgozott embriológusként.

EGÉSZSÉGÜGYI ALKALMAZOTTAK

Nővérek

Mgr. Adriána Korl Kresňáková
Egészségügyi nővér

Bc. Želmíra Hrabkovská
Egészségügyi nővér

2006-ban elvégezte a a Pozsonyi SZU-t, "ápológi gondosság a sebészeti szakokban" specializációval, 2010-ben elvégezte az Eperjesi egyetem egészségügyi szakán a szűlésznő szakot.

2013-tól a Kassai Meddőség kezelési szanatóriumban dolgozott.

Laboránsok

Emília Lukáčová
Szaklaboráns

Ápolók

Marta Človečková
Orvossegítő

RECEPCIÓ

Mariana Andóová
Recepciós

Petra Badoničová
Recepčná

Partnereink

MEDIREX laboratóriumai

A meddőség problémájához komplex módon közelítünk, ezér számunkra nagyon fontos egy erős partner közreműködése. A Medirex Group laboratóriumai Szlovákiában a csúcsminőségű laboratóriumi diagnosztikához soroljuk. Összetettségük és széles vizsgálati palettájuk a laboratóriumi diagnosztika minden ágazatában, kezdve a reprodukciós immunológia, orvosi genetika, biochémia, hematológia, de a sejttan és biopszia terén is biztosítja, hogy a reprodukciós egészség diagnosztikájába és a kezelésébe nagyon magas standardod tudunk vinni, ami klienseink sikeres kezeléséhez vezet.