Blog

Hogyan lehetséges, hogy nem esek teherbe, ha az orvosom azt mondta, hogy minden rendben van velem?

Néha két ember próbálkozik, de nem megy. Miért van ez így?

A meddőség diagnosztizálása meglehetősen nehéz. Az esetek nagy százalékát még ma sem lehet pontosan megmagyarázni.

Kerületi nőgyógyásza alapvető vizsgálatokat ajánlhat Önnek (pl. méhnyak kenet, citológia, peteérés ellenőrzés, vagy hogy a hormonszintje rendben van-e). Ezután elküldheti a partnert spermiogramra, és Önt petevezetékek átjárhatóságának vizsgálatára.

Ezek mind alapvető dolgok – de még így sem okvetlenül derül ki a meddőség oka. Néha még a speciális klinikákon sem lehet kideríteni, hogy mi okozza a problémát.

Komolyabb problémák lehetnek a petesejtek, spermiumok vagy a méhnyálkahártya minőségében. Röviden, a párok körülbelül 10%-a nem tudja kideríteni, miért nem jár sikerrel.

Az a tény, hogy egy klasszikus nőgyógyászati ​​vizsgálat mindent rendben mutat, nem garantálja, hogy minden probléma nélkül teherbe fog esni. A remény azonban hal meg utoljára, ezért fáradhatatlanul kell próbálkozni.

 

Az információkat nőgyógyász, főorvos és a Gyncare asszisztált reprodukciós központ szakértői képviselője, doc. MUDr. Silvia Toporcerová, PhD., MBA nyújtotta

Doktor Toporcerová – szakterületén elismert személyiség. Közel 20 éve foglalkozik reprodukciós orvostudománnyal.

Több szakmai monográfia, egyetemi szövegkönyv, tudományos cikk és tankönyv szerzője vagy társszerzője. Hobbija az utazás.

GALÉRIA

 

20 év alatt több ezer párnak segítettünk megvalósítani a gyermekekkel kapcsolatos álmaikat.

Jelentkezzen ingyenes konzultációra, és mi önöknek is segítünk.

Konzultáció foglalása +421 800 300 000 +421 800 300 000 Konzultáció foglalása
Gyncare logo

Je nám ľúto, web gyncare.sk nie je možné prezerať cez váš internetový prehliadač.

Pravdepodobne používate už nepodporovanú verziu. Z tohto dôvodu vám odporúčame nainštalovať si najnovšiu verziu Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox. Prostredníctvom týchto prehliadačov si užijete náš web v celej kráse.

stiahnuť prehliadač google chrome