doc. MUDr. Silvia Toporcerová, PhD., MBA

Nőgyógyász, szakreferens

Doc. MUDr. Silvia Toporcerová, PhD., MBA Tanulmányait az általános orvosi szakon végezte a Kassai UPJŠ Orvosi karán 2000-ben és ugyan abban az évben belépett a posztgraduális doktorátusi oktatásra a II. nőgyógyászati-szülészeti klinikán.

2003-ban a Pozsonyi Szlovák egészségügyi egyetemen elvégezte a képesítési atesztációt a nőgyógyászati és szülészeti szak I. fokozatán. 2002-től mint másodlagos orvos és később mint szakmai aszisztens dolgozott a II. nőgyógyászati-szülészeti klinikán LF UPJŠ és UN LP Kassán, ahol vezette a II. nőgyógyászati-szülészeti klinika mellett működő Aszisztált reprodukciós központot 2013-ig. 2013-tól 2016-ig mint orvosi igazgató és szakreferensként működött a Kassai Meddőség kezelési szanatóriumot. 2007-ben a Pozsonyi SZU elvégezte a speciális atesztációt nőgyógyászat és szülészet szakon és 2012-ben elvégezte a Prágai Posztgraduális egészségügyi tanulmányok intézetében a képesítési vizsgát. Több szakmai monográfia, egyetemi szövegkönyv, tudományos cikk és tankönyv szerzője vagy társszerzője.

  Ak si chcete dohodnúť bezplatnú konzultáciu alebo máte na nás otázky, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom nasledovného formulára.

  Zvoľte mesto
  Gyncare KOŠICEGyncare NITRA


  Informácie o OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV.

   Válasszon várost

   Gyncare KOŠICEGyncare NITRA

   X

   Oslávte s nami 20. narodeniny

   V rámci našich osláv sme pre vás pripravili špeciálnu ponuku platnú po celý rok 2021.

   Chcem vedieť viac