doc. MUDr. Silvia Toporcerová, PhD., MBA

Nőgyógyász, szakreferens

Doc. MUDr. Silvia Toporcerová, PhD., MBA Tanulmányait az általános orvosi szakon végezte a Kassai UPJŠ Orvosi karán 2000-ben és ugyan abban az évben belépett a posztgraduális doktorátusi oktatásra a II. nőgyógyászati-szülészeti klinikán.

2003-ban a Pozsonyi Szlovák egészségügyi egyetemen elvégezte a képesítési atesztációt a nőgyógyászati és szülészeti szak I. fokozatán. 2002-től mint másodlagos orvos és később mint szakmai aszisztens dolgozott a II. nőgyógyászati-szülészeti klinikán LF UPJŠ és UN LP Kassán, ahol vezette a II. nőgyógyászati-szülészeti klinika mellett működő Aszisztált reprodukciós központot 2013-ig. 2013-tól 2016-ig mint orvosi igazgató és szakreferensként működött a Kassai Meddőség kezelési szanatóriumot. 2007-ben a Pozsonyi SZU elvégezte a speciális atesztációt nőgyógyászat és szülészet szakon és 2012-ben elvégezte a Prágai Posztgraduális egészségügyi tanulmányok intézetében a képesítési vizsgát. Több szakmai monográfia, egyetemi szövegkönyv, tudományos cikk és tankönyv szerzője vagy társszerzője.

V prípade akýchkoľvek otázok, pripomienok, postrehov, nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom nasledovného formulára. Odoslaním kontaktného formulára berte na vedomie, že Vaše údaje v ňom uvedené budú použité iba za účelom organizačného zabezpečenia Vašej požiadavky a po jej naplnení budú vymazané z informačného systému spoločnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.

Zvoľte mesto
Gyncare KOŠICEGyncare NITRA
Válasszon várost
Gyncare KOŠICEGyncare NITRA