MUDr. Miroslav Herman, PhD.

Nőgyógyász

MUDr. Miroslav Herman, PhD. a Kassai és Szlovákiai aszisztált reprodukciós központ egyik alapító tagja. Jelen problematikával több mint 26 éve foglalkozik és alapító tagja volt az I.országos aszisztált reprodukciós központnak és a Kassai LF UPJS II.nőgyógyászati-szülészeti klinikájának.

2001-ben megalapította a Gyncare aszisztált reprodukcíos központot, ahol mint igazgató és szakreferensként is tevékenykedett. Alapíto tagja az első spermabanknak Szlovákiában, mely az Európai únio normái szerint jött létre. Több mint 6000 ivarsejt begyűjtésén és embriók átültetésén van túl. Mint elnök tevékenykedett az aszisztált reprodukciós tanácsban, mely a Szlovák nőgyógyászati-szülészeti társaság mellett működött. Szakmai folyóirat szerkesztőségi testület tagjaként dolgozott és több hazai és külfödi szakmai munka szerzője vagy társszerzője. Az aszisztált reprodukció terén az első tapasztalatait a Nagy Britannia, Izrael és USA-ban töltött tudományos és tanulmányi útjain szerezte. Jelenleg mint nőgyógyász és Gyncare aszisztált reprodukciós központ szöveti berendezés szakmai képviselője.

  Ak si chcete dohodnúť bezplatnú konzultáciu alebo máte na nás otázky, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom nasledovného formulára.

  Zvoľte mesto
  Gyncare KOŠICEGyncare NITRA


  Informácie o OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV.

   Válasszon várost

   Gyncare KOŠICEGyncare NITRA

   X

   Oslávte s nami 20. narodeniny

   V rámci našich osláv sme pre vás pripravili špeciálnu ponuku platnú po celý rok 2021.

   Chcem vedieť viac