O nás

MUDr. Miroslav Herman, PhD.

Nőgyógyász - reprodukciós szakreferens

Dr. Herman az asszisztált reprodukció egyik alapítója Szlovákiában. Közel 30 éve dolgozik a témában. Alapító tagja volt az I.országos asszisztált reprodukciós központnak és a Kassai Egyetem LF UPJS II. nőgyógyászati-szülészeti klinikájának.

2001-ben megalapította a Gyncare asszisztált reprodukciós központot, ahol igazgatóként és szakreferensként tevékenykedett. Alapító tagja az első spermabanknak Szlovákiában, mely az Európai unió normái szerint jött létre. Több mint 6000 ivarsejt begyűjtésen és embrió átültetésén van túl. Mint elnök tevékenykedett az asszisztált reprodukciós tanácsban, mely a Szlovák nőgyógyászati-szülészeti társaság mellett működött. Szakmai folyóirat szerkesztőségi testület tagjaként dolgozott és több hazai és külföldi szakmai munka szerzője vagy társszerzője. Az asszisztált reprodukció terén az első tapasztalatait Nagy Britannia, Izrael és USA-ban töltött tudományos és tanulmányi útjain szerezte. Nőgyógyászként dolgozik a Gyncare asszisztált reprodukciós központban.

20 év alatt több ezer párnak segítettünk megvalósítani a gyermekekkel kapcsolatos álmaikat.

Szervezzen egy konzultációt szakértőinkkel, és mi önöknek is segítünk.

Örömmel várjuk Önt a Gyncare asszisztált reprodukciós központunkban Nyitrán vagy Kassán

Konzultáció foglalása 0800 300 000 / Po-Pia: 7.30-15.300800 300 000 Po-Pia: 7.00-15.30 Konzultáció foglalása
Gyncare logo
Je nám ľúto, web gyncare.sk nie je možné prezerať cez váš internetový prehliadač.

Pravdepodobne používate už nepodporovanú verziu. Z tohto dôvodu vám odporúčame nainštalovať si najnovšiu verziu Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox. Prostredníctvom týchto prehliadačov si užijete náš web v celej kráse.

stiahnuť prehliadač google chrome
Gyncare Vyhľadávanie