Történetek

Hedviga, 39 éves

A házasságkötés után öt évvel már gyanús kezdett lenni, hogy valami nincs rendben. Az orvosok először bíztattak, hogy rendben vagyok. Csak amikor elmúltam 35 éves a nőgyógyászom javasolta, hogy essek át egy részletesebb vizsgálaton a Gyncare központban. Számomra az volt a legfontosabb, hogy megtudja, hol van a gond. Arra számitottam, hogy ha megtudom a okot, a problémát megoldjuk és ennek erdeménye egy baba lesz. Na de az IVF nem egy baba vásárlása egy szupermarketben. Az eredménye négy év probálkozás után jelent meg. Amikor a babát sikeresen megszültem, nagyon de nagyon boldog voltam és hálás az egész Gyncare csapatnak. Ha ők folyamatosan nem támogattak volna, személyesen nem vettek volna részt a folyamatban és a lehetőségek keresésében, több mint valószínű, hogy az első év alatt feladtam volna. Egy gyerek 16 év után kész csoda számunkra.

Megakarom osztani a történetem
MUDr. Miroslav Herman, PhD.

Hedviga esetében egy versenyt folytattunk az idővel – sietnünk kellett, hogy mindent időben érkezzünk, amit addig kellett megoldani, ameddig erre lehetőség volt. Ez egy maratonfutás volt és nagyon boldog vagyok, hogy ezt sikerült elérnünk még a nő termékeny időszakában.


Kata, 36 éves

Négy és fél évig próbalkoztunk a párommal egy kisbabáért, de mindig csak csalodás várt. Többféle vizsgálaton estem át, és megtudtuk, hogy nagyon kicsi a valószínüsége annak, hogy természetes úton sikerül teherbe esnem. Ez az álmom így kilóméterekre távolodott ell tőlem. Ezért nagyon megvoltam lepődve azon, hogy az első IVF ciklus sikeres volt számomra. A teljes folyamat és a rendelő eljárása az esetünkben teljes mértékben megfelelt: minden lépésről tájékoztattak, és amennyiben kérdéseink voltak (és abból volt bőven), az orvos mindent készségesen megmagyarázott. Csak ajánlani tudom a Gyncare központot. Amennyiben újra szükségem lenne rá, habozás nélkül kihasználnám. És mit üzennék a többieknek? Fontos a pozitív hozzáálás és nem vár túl sokáig. Fontos a problémát azonnal megoldani.

Megakarom osztani a történetem
MUDr. Miroslav Herman, PhD.

Kata eset jól mutatja, hogy a természetet néha elég csak megbökni. Minden a szervezet biológiai beálításától függ. Fontos tényező a pozitív hozzáálás és belső kiegyensúlyozottság. A pácienseimnek erősen javaslom messziről kerülni a “Google” doktort.


Jana, 36 éves

Olyan 3 év próbalkozás után rájöttem, hogy sámomra problémás teherbe esni. A nőgyógyászom többféle vizsgálatra is elküldött (pajzsmirigy, genetikai vizsgálat…), illetve a férjemet is urológiai vizsgálatra. És ezt követően kerestük meg az IVF rendelőket. A választásunk az internetes vélemenyek alapján valósult meg, második kritérium az elhelyezése volt – arra volt szükségünk, hogy a rendelő a közelben legyen. Így találtuk meg a Gyncare aszisztált reprodukciós központot és nagyon sokszor mondtuk már egymásnak a férjemmel, hogy mennyire szerencsénk volt. Azt vártuk, hogy egy hoszabb folyamat vár ránk, de meglepetésünkre minden nagyon gyorsan lezajlott. A Gyncare központban 3 év leforgása alatt kétszer is átestem az IVF-en és mindkét esetben sikeres eredménnyel. És amennyiben ez szükséges lenne, újra átesnék rajta.

Megakarom osztani a történetem
MUDr. Miroslav Herman, PhD.

Jana és története nagyon jó példa arra, hogy a munkák miért ad értelmet. Az, hogy minden gyorsan és problémamentesen zajlott, az csak a körülményeknek köszönhetjük, nem minden esetben van ez így. A orvostudománynak még manapság is megvannak a korlátai. Kisebb csodákat teszünk, de nem vagyunk mindenhatóak.


Anna, 32 éves 

Már kéthónapos terhes vagyok. 9 év próbalkozás után végre sikerült. A próbalkozásunk befejezése meglepően nagyon gyorsan lezajlott – már a Gyncare központ első látogatását követően két honap múlva teherbe is estem. Hogy milyen érzés? Leírhatatlan. Mindazon kivizsgálások után, többféle diagnózis után felkerestük a Gyncare orvosát, dr. Hermant, aki az ismerőseim ajánlottak. Csak a beszelgetésünk után tudatosítottam, hogy mennyi hasonló sorsú ember küzd ezzel a problémával, amivel mi is, és hogy már gyerekei is születtek, pár belőlük már iskolás korú. Ha tudtam volna, hogy mennyire egyszerű eljárás, biztosan nem fecséreltem volna az időmeg a felesleges vizsgálatokra. Erre legalább három évem elment. A központban egy kíváló gondoskodás, segítőkész és kedves alkalmazottak és doktor úr vár mindenkire. A doktor úr nyíltan elmondott mindent, úgy ahogy az volt. Csak javasolni tudom, mert amikor először meghalottam a baba szívverését, az egy csodálatos érzés volt.

Megakarom osztani a történetem
MUDr. Miroslav Herman, PhD.

Anna esetében mindannyian nagyon boldogok voltunk. Vegső soron nagyon kevés munkahely rendelkezik ennyi örvendetes ingerrel, mint a reprodukciós orvostani központban történő munka. A sikerhez vezető út néha rövid, néha hosszú és tövissel borított, de érdemes kijárni az utat.


V prípade akýchkoľvek otázok, pripomienok, postrehov, nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom nasledovného formulára. Odoslaním kontaktného formulára berte na vedomie, že Vaše údaje v ňom uvedené budú použité iba za účelom organizačného zabezpečenia Vašej požiadavky a po jej naplnení budú vymazané z informačného systému spoločnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.

Zvoľte mesto
Gyncare KOŠICEGyncare NITRA
Válasszon várost
Gyncare KOŠICEGyncare NITRA