Blog

COVID-19 információk

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az egyre súlyosabb járványhelyzet miatt 2021. november 22-től, hétfőtől OTP (oltás, teszt, a betegség leküzdése után) üzemmódban dolgozunk központjainkban. A beoltott betegek és a COVID-19 leküzdését követő 180 napon belüli betegek a belépése szabad. Az oltatlan betegeket arra kérjük, hogy a központokba való belépéskor negatív teszttel igazolják magukat. A PT-PCR teszt érvényességét a begyűjtéstől számított maximum 72 óráig, az antigéntesztet a begyűjtést követő 48 óráig fogadjuk el.

Arra is szeretnénk kérni a betegeket, hogy a látogatás során minimalizálják a kísérők számát. A partner jelenléte csak a spermavizsgálat során szükséges – spermiogram.

Tudjuk, mennyire fontos a partner jelenléte és támogatása ezekben a nehéz időkben a kívánt terhesség vállalása szemszögéből. A fertőzés kockázata azonban magas. Kötelességünk minden intézkedést megtenni az Ön védelme érdekében, hogy ne csökkentsük a teherbeesés esélyét, covid fertőzés szövődményével.

20 év alatt több ezer párnak segítettünk megvalósítani a gyermekekkel kapcsolatos álmaikat.

Szervezzen egy konzultációt szakértőinkkel, és mi önöknek is segítünk.

Örömmel várjuk Önt a Gyncare asszisztált reprodukciós központunkban Nyitrán vagy Kassán

Konzultáció foglalása 0800 300 000 / Po-Pia: 7.30-15.300800 300 000 Po-Pia: 7.00-15.30 Konzultáció foglalása
Gyncare logo
Je nám ľúto, web gyncare.sk nie je možné prezerať cez váš internetový prehliadač.

Pravdepodobne používate už nepodporovanú verziu. Z tohto dôvodu vám odporúčame nainštalovať si najnovšiu verziu Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox. Prostredníctvom týchto prehliadačov si užijete náš web v celej kráse.

stiahnuť prehliadač google chrome
Gyncare Vyhľadávanie