Szolgáltatások és árak

Szakértőink sokéves tapasztalata a modern technológiákkal kombinálva lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el. Minden pár egyedi, így a probléma diagnózisa vagy megoldása is az. Ezért nincs univerzális útmutató a kívánt gyermekhez vezető sikeres utazáshoz. Minden folyamatot egyedileg tervezünk meg úgy, hogy azok pontosan az Önök igényeinek megfelelőek legyenek.

Jó kezekben van

A Gyncare-nél garantáljuk, hogy szakértőink részletesen és megfelelő körültekintéssel magyarázzák el Önöknek, hogy mit jelentenek az egyes eljárások és milyen költségekkel jár a kezelés.

Meddőség diagnosztika

A meddőség okának feltárása - az első lépés a megoldáshoz. A Gyncare asszisztált reprodukciós központban ezért különös figyelmet fordítunk az átfogó diagnosztikára.

Meddőség kezelése

A Gyncare-nél a legkorszerűbb kezelési eljárásokat és a leghatékonyabb eszközöket és módszereket alkalmazzuk a kívánt terhesség eléréséhez. Minden párt egyénileg közelítünk meg.

Sejtfagyasztás

A petesejtek, spermiumok és embriók kifinomult kriokonzerválási módszerei lehetőséget nyújtanak a petesejtek, spermiumok és embriók biztonságos tárolására, a későbbi felhasználás érdekében. Ezen lefagyasztott ivarsejtek nem öregednek.

Egynapos sebészet

Központjainkban az egynapos sebészet részeként egyszerű sebészeti beavatkozásokat is végzünk, amelyek néha elengedhetetlenek a kívánt terhesség elérése érdekében.

Genetika

Mindkét partner genetikai vizsgálata bizonyos esetekben elkerülhetetlen. Segít azonosítani a termékenységi problémák okait és csökkenti a terhesség kockázatait.

Reproduktív immunológia

Az immunrendszer működésének zavarai kihathatnak a teherbeesésre, így problémát jelenthetnek a gyermekhez vezető úton.

Járóbeteg ellátás

Az alapvető nőgyógyászati ellátás elengedhetetlen része a nők reproduktív egészségének. Központjainkban nőgyógyászati és prenatális diagnosztikát és kezelést végzünk, hangsúlyt fektetve a betegek biztonságára és kényelmére

Andrológia

A termékenységi zavarok éppúgy köthetők a férfi-, mint a női oldalhoz. A férfiak kivizsgálása éppen ezért ma már ugyanúgy a diagnosztika része, mint a nőké.

Petesejt/Spermium donáció

A donációs eljárások azoknak a pároknak segíthetnek, akiknek egyébként nem lehetne saját gyermekük.

Mindennél fontosabb számunkra pácienseink érdeke és teljeskörű tájékoztatása a költségek kapcsán is.

Mikor fizeti az egészségbiztosító a kezelést?

20 év alatt több ezer párnak segítettünk megvalósítani a gyermekekkel kapcsolatos álmaikat.

Szervezzen egy konzultációt szakértőinkkel, és mi önöknek is segítünk.

Örömmel várjuk Önt a Gyncare asszisztált reprodukciós központunkban Nyitrán vagy Kassán

Konzultáció foglalása 0800 300 0000800 300 000 Konzultáció foglalása
Gyncare logo
Je nám ľúto, web gyncare.sk nie je možné prezerať cez váš internetový prehliadač.

Pravdepodobne používate už nepodporovanú verziu. Z tohto dôvodu vám odporúčame nainštalovať si najnovšiu verziu Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox. Prostredníctvom týchto prehliadačov si užijete náš web v celej kráse.

stiahnuť prehliadač google chrome
Gyncare Vyhľadávanie