Szolgáltatások és árak

Gyncare aszisztált reprodukciós központ a klienseivel szemben a legnagyobb nyitottságra és segitőkészségre törekszik. Tudjuk, hogy érdekli Önt, hogy mennyibe fog kerülni a kezelés, és hogy milyen kiadásokra kell számítania.

Az alábbi árjegyzékben megtalálja az egyes beavaktozások és kezelések árát.

Gyncareben biztosítani tudjuk, hogy szakembereink türelmesen és alaposan elmagyarázzák Önnek, hogy az egyes beavatkozások mit jelentenek, és hogy mennyire lesz költséges a teljes kezelés.


Nők Diagnosztikája

Petefészek tartalékainak vizsgálata (AMH + AFC)
igen
0€
50€
(Gonadotropin hormonok koncetrációjának segítségével megállapítjuk, hogy milyen a petesejt tartaléka a petefészekben. A vizsgálat a menstruáció második vagy harmadik napján végződik el. Még pontosabb meghatározója a petesejtek tartalékainak az AMH - anti - mullerian hormon - hormon jelenléte. Menstruáció során bármikor megállapítható. 
Ultrahangos vizsgálat
igen
0€
15€
(Ultrahang segítségével a beérő petefészek tüszőcske jelenlétét vizsgáljuk a petefészekben, illetve a nyálkhártya magasságát - méhburok. A vizsgálatot feltehetően menstruáció megkezdését követő 12. - 13. napon kell elvégezni. A ciklus későbbi szakaszában (a menstruáció megkezdését követő 21. nap) újból megfigyeljük a petefészek tüszőcskéket (melyből időközben felszabadult a petesejt az ovuláció alatt).)
Ultrahangos vizsgálat a petevezeték járhatóságára (HyFoSy)
nem
150€
150€
Ultrahangos vizsgálat a petevezeték járhatóságára (HyFoSy) ambuláns módon, érzéstelenítés nélkül történik. A méhnyakba egy vékony katéter vezetődik be, melyen keresztül aplikálódik az ultrahangon látható kontrasztanyag. Az orvos a vizsgálat során látja, hogy a kontrasztanyag átmegyen a petevezetéken és eljut a petefészek területére. Ez a vizsgálat nem optimális minden páciens számára, nem lehet vele kizárni vagy megerősíteni az endometriózist (azt csak laparoszkópiás vizsgálattal lehetséges).
ERA test
nem
100€
100€

Férfiak Diagnosztikája

Spermiogram vizsgálat
A spermiogram vizsgálatot 3-5 napos szexuális absztinencia után lehet elvégezni. Spermiogram paraméterei minden vizsgálatnál változnak, így az adatokat a szakemberek komplex módon értékelik, odafigyelve a többi vizsgálatra.
Bővített spermiogram - beleértve a morfológiát a WHO szerint
nem
20€
20€
Magában foglalja a sperma koncentrációját, mozgékonyságát és morfológiáját. 
Spermák funkcionális tesztje
Trial wash test
nem
45€
45€
Spermium leválasztása a spermaplazmából. Azok alapján, hogy mennyi spermiumot tudunk kinyerni, azok alapján jobban eltudjuk dönteni, hogy melyik aszisztált reprodukciós módszer a legalkalmasabb.
Spermium elleni antianyagok vizsgálata az ondóban
nem
60€
60€
Amennyiben az ondóban megtalálhatóak az antianyagok, a spontán teherbeesés esélye csökken, annak ellenére, hogy az alap spermiogram vizsgálat normában van.
Spermium DNS fragmentációs teszt - HALOSPERM
nem
130€
130€
Spermium DNS fragmentációs teszt, mely során a  genetikailag károsult spermák jelenlétét vizsgálják, mivel azoknál alacsonyabb az esély a megtermékenyítésre. 
Spermium DNS fragmentációs teszt - DYN HALOSPERM
nem
250€
250€
Oxisperm
nem
60€
60€
Segítségével kimutathatóak a hímivarsejteket (is) károsító reaktív oxigén gyökök. Javasoljuk dohányzóknál, férfiaknál varikokélával (heréknél lévő erek megbetegedése), túlsúly esetén és a környezet negatív hatásainál.
Vital Test
nem
30€
30€
Halott vagy élő, de nem mozgó spermiumok meghatározására. Klasszikus spermiogramon nem lehet megkülönböztetni, hogy élő sejtekről van e szó, melyeknél csak elfogyott a mozgásra szükséges energia, vagy halott spermiumokról van szó.
SpermPack - spermiogram komplex vizsgálata (koncentráció, mozgékonyság, spermiumok morfológiája, spermiumok ellenanyagai, spermium integritás DNS tesztje, Vital Test) 
nem
240€
240€
Spermiogram komplex vizsgálata, mely magában foglalja a sperma koncentrációjának meghatározását, mozgékonyságát és morfológiáját, illetve a spermiumok ellenanyagainak vizsgálatát, HALOSPERM - spermium integritás DNS tesztje, Oxisperm -a hímivarsejteket (is) károsító reaktív oxigén gyökök és a Vital Test - élő és halott spermiumok megkülönböztetése.

Pár Diagnosztikája

Posztkoitális teszt
nem
15€
15€
A közösülés után 2-8 órával végzett posztkoitális teszt a méhnyaknyák vizsgálatát jelenti, meghatározva azt, hogy a spermiumok túlélnek-e a nyákban. A vizsgálatot a menstruációs ciklus közepére időzítik, amikor az ösztrogénszint a legmagasabb, és tüszőrepedés történik. A levétel után a nyálkát azonnal meg kell vizsgálni mikroszkóp alatt. Spermiumok mennyisége, mozgékonysága és mozgásuk minősége értékelődik a teszt során. Ezek határozzák meg a spermium képességét átjutni nyákon és túlélni ebben a környezetben.

Kezelési árjegyzék

Kivizsgálás, beavatkozás
Biztosító által fizetve
Ár betegbiztosítással
Ár betegbiztosítás nélkül

Hogyan tudunk segíteni

Méhen belüli megtermékenyítés - IUI
Intrauterináris inszemináció méhen belüli megtermékenyítés jelent, azaz amikor az ovuláció során a spermiumot közvetlenül a méhbe helyezzük. Minőséges spermák így közvetlenül a petesejt közelébe kerülnek és a megtermékenyítés esély megnövekszik. Az IUI a természetes menstruációs ciklus részeként lehet elvégezni, vagy hormonális kezelésen kell átesni (orvos javaslata alapján), amely során a termékenységét ultrahang és vérvizsgálat segitségével fogjuk figyelni.
Monitoring within stimulation (IVF, IUI) - for foreign patients
nem
250€
250€
Monitoring of monofollicular ovulation
igen
0€
50€
Méhen belüli megtermékenyítés partner spermáival- IUI
nem
150€
150€
Méhen belüli megtermékenyítés adományozó spermáival - IUD
nem
400€
400€
Érett tüsző gépies szétszakadása
nem
50€
50€
IVF
In Vitro Fertilizáció (IVF) egy olyan laboratóriumi eljárás, mely során a petesejt megtermékenyítése a méhen kívül töténik. Ez az egyik leghatékonyabb eljárás a meddőség kezelésére.
Klasszikus mesterséges megtermékenyítés IVF (alap kezelés)
Az in vitro fertilizáció alatt az összes kezelési módszert értjük, mely során a petesejt megtermékenyítése történik a nő testén kívül. In vitro fertilizációs ciklus több fázisban történik - petefészek hormonális stimulációja, petesejtek levétele, petesejt megtermékenyítése spermiummal, petesejtek tenyésztése, embrió behelyezése a méhbe.
Petesejtek levétele és embriók átvitele teljes érzéstelenítésben
igen
0€
1200€
Petesejtek levétele embriók átvitele nélkül
igen
0€
870€
Petesejtek levétele petesejt beszerzése nélkül
igen
0€
350€
Ciklus megszakítása a petesejt levétele előtt
igen
0€
180€
Natív ciklus 
Natív ciklus alatt a méhen kívüli megtermékenyítést értjük, hormonális stimuláció nélkül, amely során az orvosa természetesen megérett petesejtes tüszőt vesz le. Ezt követően a laboratóriumban megtörténik a méhen kívüli megtermékenyítés, tenyésztés és az ezt követő áthelyezés a méhbe.
Petesejtek levétele az embriók áthelyezésével
igen
0€
580€
Petesejtek levétele embriók áthelyezése nélkül
igen
0€
400€
Petesejtek levétele petesejt beszerzése nélkül
igen
0€
350€
Ciklus megszakítása a petesejt levétele előtt
igen
0€
150€
Teljes érzéstelenítési felár az OPU-nál
nem
50€
50€
Soft ciklus (rövidtávú hormonális stimuláció kisebb adagokkal)
Méhen kívüli megtermékenyítési natív ciklus. A petesejt levétele előtt a páciensünket hormonálisan stimuláljuk. Viszont az adagok alacsonyabbak és a stimuláció jelentősen rövidebb, mint a klasszikus IVF ciklus során.
Petesejtek levétele embriók áthelyezésével
igen
0€
680€
Petesejtek levétele embriók áthelyezése nélkül
igen
0€
450€
Petesejtek levétele petesejt beszerzése nélkül
igen
0€
350€
Ciklus megszakítása a petesejt levétele előtt
igen
0€
170€
Duostim protocoll
nem
550€
1600€
Petesejt adományozása
Adományozott embrió áthelyezése (adományzott petesejt + adományozott spermium) két embrió garanciája
részben
400€
1500€
Teljes IVF ciklus adományozott petesejtekkel
részben
2500€
4100€

Biztosító megtérítései felett alkalmazott módszerek az IVF során

Petesejt megtermékenyítési technikák
Intercitoplazmatikus spermiuminjekció (ICSI)
Az ár a megtermékenyített petesejt mennyiségétől függ:
1 – 3 petesejt
nem
250€
250€
4 – 6 petesejt
nem
300€
300€
Minden következő petesejtért
nem
20€
20€
Intercitoplazmatikus morfológiailag szelektált spermiuminjekció (IMSI) *available only in Gyncare Košice
nem
150€
150€
Spermium kiválasztásának módszere az ICSI-nél, mely a spermium maximális mikroszkópos megnagyobbításán alapszik. ICSI módszer módosításáról vaa szó, mely során az embriológus a spermium formájának minimális hibáit értékeli és kiválasztja a legoptimálisabb spermiumot a petesejt megtermékenyítésére. IMSI módszert nem lehet az ondóban található nagyon alacsony mennyiségű spermium mellett alkalmazni.
PICSI - előre kiválasztott spermium intracitoplazmatikus injekciója (ICSI szükséges)
nem
120€
120€
Spermium kiválasztásának módszere az ICSI-nél, mely a megérett spermium kiválasztásán alapszik. Az ICSI alkalmazása előtt a spermákat lemezen keresztül rétegeződnek, mely összetételével hasonlít a petezsákra. Erre a lemezre csak azok a spermák kötődnek elvileg rá, melyek megfelelő genetikai adottságokkal rendelkeznek és legesélyesebbek a petesejt megtermékenyítésére.
ICSI módszerrel megtermékenyített petesejtek Oosigh rendszer-spindle view segítségével (ICSI szükséges) *available only in Gyncare Košice
nem
150€
150€
Spermium leválasztó módszerei
MACS - mágnessel aktivált spermium szeparáció
nem
250€
250€
Spermium szelekciójának módszere, mely kihasználja a mágneses mező hatását. Eredménye a jó genetikai tulajdonságokkal (nem károsodott DNS-el) rendelkező spermák kiszelektálása, melyeknél a petesejt megtermékenyítésének esélye a legmagasabb. Az IMSI és a PICSI-től eltérően az így kiszelektált spermákat minden aszisztált reprodukciós módszerben alkalmazhatóak - mesterséges megtermékenyítés, IVF, ICSI, és az így beszerzett spermákat le is lehet fagyasztani és a jövőben felhasználni.
IMSI
nem
150€
150€
Adományozott spermium befogadás IVF keretein belül
nem
150€
150€
Az in vitro fertilizáció alatt azs össze kezelési módszer értsük, mely során a petesejt megtermékenyítése történik a nő testén kívül. In vitro fertilizációs ciklus több fázisban történik - petefészek hormonális stimulációja, petesejtek levétele, petesejt megtermékenyítése spermiummal, petesejtek tenyésztése, embrió behelyezése a méhbe.
Embrió tenyésztésének módszerei:
Embrio meghosszabított tenyésztése (az embrió 5. fejlődési napjáig)
nem
100€
100€
Embrio tenyésztései laboratóriumi körülmények között egésszen a kiterjedt blasztociszta stádiumáig, mely a megtermékenyítést követő 5. nap keletkezik. IVF eredményei a blasztociszták áthelyezése után jobbak, mint a korábbi stádiumban lévő embriók áthelyezésénél, mivel az embriók nagy része a megtermékenyítést követő 3. napon megáll a fejlődésben. Ha az embrió eljut a 5. fejlődési napig, nagy esély van arra, hogy a méhen belül beágyazódik
Embrio tenyésztése EmbryoScope-ban TM
nem
250€
250€
Speciális kultivációs berendezés embriok számára, mely fenntartja az inkubátorban az állandó körülményeket és kimenetként embrióosztódási videófelvételt kinál (a műszer 20. percenként fényképet készít). Az embriológus így pontosan megtudja határozni az embrió sejtjeinek osztódási folyamatosságát. Kultiváció eredményeként lehetőség van a legoptimálisabb embrió kiválasztására anélkül, hogy a folyamatot megsértenénk.
Többkamrás inkubátoros embrió tenyésztés G210
nem
50€
50€
Többkamrás inkubátoros embrió tenyésztés esetében minden páciensünk számára az inkubátor kicsiny kamrája áll rendelkezésre saját embrió számára . Klasszikus kultivációval szemben így nem szükséges megsérteni az optimális környezetet, mely szükséges az embrio helyes osztódására. Az inkubátorban lévő állandó környezet javítja az embriók korai embrionális fejlődését és ezzel javítva a méhben történő beágyazódás esélyét és további fejlődését. 
Embryogen
nem
100€
100€
Speciális kultivációs médium, mely azoknak a pácienseknek van fejlesztve, amelyeknél a multban ismétlődő vetélés következett be (terhességi veszteség). Speciális növekedési hormonokat tartalmaz, melyek megnövelik az optimális osztódásu embriók százalékát. Ajánlott még azoknak a pácienseknek, akiknél nem ágyazódnak be az embriók az áthelyezésüket követően, valamint azoknak a pácienseknek, melyeknél megmagyarázhatatlan a meddőség.
Kiegészítő módszerek az embriók átvitelénél
Lézerrel aszisztált hatching (AH)
nem
150€
150€
Az embrió burkának megsértése lézer segítségével. Embriót a fejlődés 6. napjáig egy speciális burok borítja - zona pellucida. Ezt a burkot el kell hagynia, hogy tudjon beágyazódni a méhben. A nagyon erős embrióburok lehet annak oka, hogy az embrió nem tudja elhagyni és nem tud a méhben beágyazódni. A zóna megvágása lézer segítségével biztonságos és az embrió további fejlődése nincs veszélyeztetve.
Lézerrel aszisztált zona pellucida szűkítése (LAZT)
nem
150€
150€
Embryo glue
nem
80€
80€
Laikus megnevezése - embrió ragaszt. Ez egy speciális médium (oldat), amelyben az embrió a méhbe helyeződik. Összetétele nagyon hasonlít annak a folyadéknak az összetételére, mely normál körülmények között megtalálható a petefészekben, és sűrűbb az embrió áthelyezésére használt általános médiumoknál. Ennek be kellene biztosítani egyrészről az optimális körülményeket a további fejlődésre és az embrió osztódására, és másik oldalról minimalizálnia kellene az embrió elmozdulásának kockázatát a genitális traktusban az áthelyezése során.
Ivarsejtek és embriók lefagyasztása
Embriók lefagyasztása és elraktározása 1 évig
Amennyiben a mesterséges megtermékenyítési cikluson belül több embriót sikerül szerezni, a méhbe csak a legjobban fejlődőt viszünk, maximálisan kettőt. A maradék embriót a jövőre tekintre ajánlatos lefagyasztani. Az embriók életképessége a szétfagyasztás után nagyon magas, így a párnak ha nem sikerülne a teherbeesés a friss embrió átvitelénél, lehetősége van átesni egy kryoembryotransferen (KET), melyet megelőzi a petefészek nyálkahártyájának előkészítése a behelyezett embrió beágyazódására. A nőnek így nem szükséges újból alávetnie magát a teljes stimulációs folyamatnak, melyet a petesejt levétele követi. Abban az esetben, ha szétfagyasztásuk után az embriók jó minőségűek a kryoembryotransfer után az esély a terhességre hasonló, mint a friss embriók átvitelénél.
1 – 5 embrió
nem
100€
100€
Minden következő embrió
nem
150€
150€
Embriók fagyasztása 1-3 műszalma (blastocysták)
nem
200€
200€
Embrió elraktározása minden következő évre
nem
100€
100€
Lefagyasztott embriók áthelyezése KET
nem
200€
200€
adminisztrátív díj az iratok elkészítésére az IVF központba történő be és ki szállításához - Szlovákia
nem
100€
100€
adminisztrátív díj az iratok elkészítésére az IVF központba történő be és ki szállításához - külföld
nem
600€
600€
Petesejt (oocyta) krioprezervációja (lefagyasztása)
Oocyta (petesejtek) lefagyasztási módszere, melyet azoknál a nőknél végzik, akik onkológiai kezelést vesznek igényben, vagy azoknál a nőknél, akik jelenleg nem tervezik a teherbeesést, de jövőre nézve megakarják hagyni a petesejtjeiket (un. social freezing). A fagyasztást megelőzi a petefészek hormonális stimulációja, mely kb. 12 napig tart. A beérett petesejtek leválasztása teljes érzéstelenítés alatt történik, és az így begyűjtott petesejteket azonnal lefagyasszák és folyékony nitrogénben tartják. A krioprezerválás vitrifikációs módszerrel történik, azaz ultragyors petesejt fagyasztással speciális szívószálakban. 
Egészségügyi javallat esetében
igen
0€
750€
Saját kérésre (lyukasztás beleértve az érzéstelenítést)
nem
1000€
1000€
Elraktározás minden következő évre
nem
100€
100€
Spermák krioprezervációja (fagyasztása)
Spermák krioprezervációja olyan pácienseknél indokolt, akik onkológiai kezelés előtt álnak, illetve adományozási programon belül. Spermák életképessége a szétfagyasztásuk után magasan individuális, de átlagosan a lefagyasztási és szétfagyasztási folyamatot a spermák 50% éli túl. A spermiogram paramétereitől függően a spermium adagot szétfagyasztása után fel lehet használni a méhen belüli megtermékenyítésre. Ebben az esetben az adagnak minimálisan 15 milió spermát kellene tartalmaznia. A spermiogram rosszabb eredményénél a petesejt megtermékenyítésére mikromanipulációs módszerek alkalmazandóak az IVF program keretein belül. 
Onkológiai pácienseknél vagy a meddőség kezelésének tervezésénél
nem
30€
30€
Saját kérésre 
nem
100€
100€
Elraktározás minden következő évre
nem
100€
100€

Egyebek

Nőgyógyászati rendelő teljesítésénél
Konzultáció a páciens kérésére
nem
50€
50€
Méhen belüli eszközök bevezetése
nem
15€
15€
Terhességi vizsgálat a páciens kérésére
nem
15€
15€
Nőgyógyászati vizsgálat a pácien kérésére
nem
20€
20€
Törlet a méhnyakról
nem
0€
8€
Törlet a méhnyakról (liquid base) begyűjtési anyagok
nem
25€
25€
Törlet a méhnyakról (liquid base) begyűjtési anyagok - Dôvera
nem
33€
33€
Pipeline
nem
30€
30€
Pipelle, avagy pipelling megnöveli az endometrium receptivitását egy hatalmas adag citokoninek feloldásával, növekedési faktor és decidulizációval, ami támogatja az embrió fészkelését. Ennek eredeménye egy magasabb eredményesség az embriót átvitelét követően.
Lassú higroszkópos méhnyak tágulás
nem
20€
20€
Méhen belüli gyógyszerek alkalmazása.
nem
20€
20€
Egynapos egészségügyi ellátás (JZS)
Petefészek cista átlyukasztása
igen
0€
100€
csak Union
Méhnyak polip abtorziója
igen
0€
120€
csak Union
Méhnyak tágítása
igen
0€
120€
csak Union
Frakcionál méhnyak- és méhkaparás
igen
0€
150€
csak Union
Teljes érzéstelenítési felár az egynapos egészségügyi ellátáshoz
igen
0€
50€
csak Union
Spermium sebészeti levétele
nem
500€
500€
Konzultációk külsős specialistákkal
Belépő immunológiai konzultáció
nem
35€
35€
Ellenőrző immunológiai konzultáció
nem
20€
20€
Andrológiai konzultáció spermiogram nélkül 
nem
35€
35€
ellenőrző törlet az andrológiai vizsgálat keretein belül (kultiváció, PCR)
nem
15€
15€
Genetikai konzultáció
nem
30€
30€
Implantátum előtti genetikai embrió vizsgálat
nem
250€
250€
(sejtek/korai embrió sejtjeinek levétele a további genetikai vizsgálatok elvégzésére - mindig szükséges a PGS és PGD-n belül)
PGD áthelyezés (egyidejűleg kivizsgálva az aneuploidák) - 1 embrió
nem
250€
250€
(kiegyensúlyozottlan kromoszóma transzlokáció kizárása - kromoszóma részek átcserélődése - embriónál, abban az esetben, ha az egyik szülő kiegyensúlyozott kromoszóma transzlokáció hordozója. Egyidejűleg ezeknél az embrióknál alkalmazódik a PGS - az összes 24 kromoszóma kivizsgálása az embriónál és a számszerű hibák kizárása - embrió nem helyes kromoszóma mennyisége)
Aneuploidák PGS (24 kromoszóma) - 1 embrió
nem
250€
250€
(az összes 24 kromoszóma kivizsgálása az embriónál és a számszerű hibák kizárása - embrió nem helyes kromoszóma mennyisége)
1 - 5 embrió monogén betegségeinekk PGD-je (egyidejűleg kivizsgálva az aneuploidák is), abból letét az IVF ciklus megkezdése előtt - betegség hordozójának tesztelése - 700,- euró 
nem
3700€
3700€
(ritka genetikailag kötött megbetegedések vizsgálata a párok embriójánál, melyeknél bizonyított a genetikai megbetegedés kockázata, melyet egy gén károsodása okoz az átvitelnél a szülőről az utódra - pl. cisztás fibrózis, policisztás vesék, BRCA mutációk hordozója, ismert metabolizmus megbetegedések, spinális izomsorvadás, Kennedy-betegség, multiplex neurofibromatosis, törékeny X kromoszóm szindróma, hypercholesterinaemia, Marfa-szindróma, Huntington chorea, stb. Az embriók vizsgálata előtt szükséges mindkét szülő vizsgálat alá vetni és egy rokont, aki a fenti betegségek egyikbén szenved vagy hordozója. Ezeknél az embrióknál egyidejűleg végrahajtódik a PGS - az összes 24 kromoszóma kivizsgálása az embriónál és a számszerű hibák kizárása - embrió nem helyes kromoszóma mennyisége)
Monogén megbetegedések PGD-je - minden következő embrió 5 db felett
nem
450€
450€
Genetikai szűrővizsgálat - Trisomy Test
Trisomy Test
nem
350€
350€
Trisomy Test XY
nem
390€
390€
Trisomy Test Plus
nem
450€
450€
Szervizcsomagok
Programot STANDARD
no
4100 €
4100 €
Programot ADVANCED
no
4400 €
4400 €
Programot MAXIMAL
no
5300 €
5300 €
Konzultáció idegen nyelven
no
100 €
100 €
Jöjjön el egy beszélgetésre

Jöjjön el egy beszélgetésre

Beszéljen meg orvosainkal egy kötetlen konzultációt. Teljesen díjmentes és utána eldöntheti, hogy kihasználja-e szolgáltatásainkat.

Rendelés

V prípade akýchkoľvek otázok, pripomienok, postrehov, nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom nasledovného formulára. Odoslaním kontaktného formulára berte na vedomie, že Vaše údaje v ňom uvedené budú použité iba za účelom organizačného zabezpečenia Vašej požiadavky a po jej naplnení budú vymazané z informačného systému spoločnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.

Zvoľte mesto
Gyncare KOŠICEGyncare NITRA
Válasszon várost
Gyncare KOŠICEGyncare NITRA