Szolgáltatások és árak

Szakértőink sokéves tapasztalata a modern technológiákkal kombinálva lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el. Minden pár egyedi, így a probléma diagnózisa vagy megoldása is az. Ezért nincs univerzális útmutató a kívánt gyermekhez vezető sikeres utazáshoz. Minden folyamatot egyedileg tervezünk meg úgy, hogy azok pontosan az Önök igényeinek megfelelőek legyenek.

Jó kezekben van

A Gyncare-nél garantáljuk, hogy szakértőink részletesen és megfelelő körültekintéssel magyarázzák el Önöknek, hogy mit jelentenek az egyes eljárások és milyen költségekkel jár a kezelés.

Meddőség diagnosztika

A meddőség okának feltárása - az első lépés a megoldáshoz. A Gyncare asszisztált reprodukciós központban ezért különös figyelmet fordítunk az átfogó diagnosztikára.

Meddőség kezelése

A Gyncare-nél a legkorszerűbb kezelési eljárásokat és a leghatékonyabb eszközöket és módszereket alkalmazzuk a kívánt terhesség eléréséhez. Minden párt egyénileg közelítünk meg.

Sejtfagyasztás

A petesejtek, spermiumok és embriók kifinomult kriokonzerválási módszerei lehetőséget nyújtanak a petesejtek, spermiumok és embriók biztonságos tárolására, a későbbi felhasználás érdekében. Ezen lefagyasztott ivarsejtek nem öregednek.

Egynapos sebészet

Központjainkban az egynapos sebészet részeként egyszerű sebészeti beavatkozásokat is végzünk, amelyek néha elengedhetetlenek a kívánt terhesség elérése érdekében.

Genetika

Mindkét partner genetikai vizsgálata bizonyos esetekben elkerülhetetlen. Segít azonosítani a termékenységi problémák okait és csökkenti a terhesség kockázatait.

Reproduktív immunológia

Az immunrendszer működésének zavarai kihathatnak a teherbeesésre, így problémát jelenthetnek a gyermekhez vezető úton.

Járóbeteg ellátás

Az alapvető nőgyógyászati ellátás elengedhetetlen része a nők reproduktív egészségének. Központjainkban nőgyógyászati és prenatális diagnosztikát és kezelést végzünk, hangsúlyt fektetve a betegek biztonságára és kényelmére

Andrológia

A termékenységi zavarok éppúgy köthetők a férfi-, mint a női oldalhoz. A férfiak kivizsgálása éppen ezért ma már ugyanúgy a diagnosztika része, mint a nőké.

Petesejt/Spermium donáció

A donációs eljárások azoknak a pároknak segíthetnek, akiknek egyébként nem lehetne saját gyermekük.

Mindennél fontosabb számunkra pácienseink érdeke és teljeskörű tájékoztatása a költségek kapcsán is.

Mikor fizeti az egészségbiztosító a kezelést?

20 év alatt több ezer párnak segítettünk megvalósítani a gyermekekkel kapcsolatos álmaikat.

Szervezzen egy konzultációt szakértőinkkel, és mi önöknek is segítünk.

Örömmel várjuk Önt a Gyncare asszisztált reprodukciós központunkban Nyitrán vagy Kassán

Konzultáció foglalása 0800 300 000 / Po-Pia: 7.30-15.300800 300 000 Po-Pia: 7.00-15.30 Konzultáció foglalása
Gyncare logo
Je nám ľúto, web gyncare.sk nie je možné prezerať cez váš internetový prehliadač.

Pravdepodobne používate už nepodporovanú verziu. Z tohto dôvodu vám odporúčame nainštalovať si najnovšiu verziu Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox. Prostredníctvom týchto prehliadačov si užijete náš web v celej kráse.

stiahnuť prehliadač google chrome
Gyncare Vyhľadávanie