GYNCARE MIRACLE OF LIFE

A mi megközelítésünk A mi megközelítésünk

Kezelés

Amikor a természetnek nem sikerül, a GYNCARE-ben tudunk rá megoldást. A legmodernebb kezelési módszereket alkalmazzuk és a leghatékonyabb eszközöket használjuk a cél elérésére.

Bővebben Bővebben

Tanácsot adunk

Összefoglaltuk a leggyakoribb kérdéseket és válaszainkat rájuk. Amennyiben nem találta meg a megfelelő választ, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Bővebben Bővebben További újdonságok

Érdekelhetné.....

Bevezető kivizsgálás

Bevezető kivizsgálás

Az spemiogram vizsgálatot 3-5 napos szexuális absztinencia után lehetséges elvégezni. A spermiogram paraméterei minden vizsgálatnál változnak, ezért az eredményeket szakembereink komplex módon értékelik, odafigyelve a többi kivizsgálásra. A megtermékenyités lehetősége csak egy esetben kizárható — amikor az ondóban nincsenek jelen ondósejtek. Ellenkező esetben lehetetlen meghúzni annak a határát, hogy mikor nem lehetséges a spontán teherbe esés. Viszont minél roszabbak a spermiogram értékei, annál kisebb a spontán teherbeesés esélye.

Bővebben
Petesejteket akarok adományozni (oocyták) 

Petesejteket akarok adományozni (oocyták) 

Petesejteinek adományozásával párokon segíthet, akiknek máshogya nem lehetne babája. Egyidejűleg többet fog megtudni a saját reprodukciós egészségéről, mivel az adományozási programba csak úgy kerülhet be, ha genetikai teszteken átesik.

Bővebben
Segítünk teherbe esni

Segítünk teherbe esni

Amikor a természetnek nem sikerül, akkor segíteni kell rajta. A meddőséget többféle tényező is befolyásolhatja, ezért az Önnek legjobban megfelelő megoldást keressük.

Hogyan?

Az Önök történetei fontosak

V prípade akýchkoľvek otázok, pripomienok, postrehov, nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom nasledovného formulára. Odoslaním kontaktného formulára berte na vedomie, že Vaše údaje v ňom uvedené budú použité iba za účelom organizačného zabezpečenia Vašej požiadavky a po jej naplnení budú vymazané z informačného systému spoločnosti. Viac informácií nájdete v časti Ochrana osobných údajov.

Zvoľte mesto
Gyncare KOŠICEGyncare NITRA
Válasszon várost
Gyncare KOŠICEGyncare NITRA