Segítünk, hogy a babavállalással kapcsolatos álmok valóra válhassanak

20 éves tapasztalat az asszisztált reprodukció területén.

Szolgáltatásaink

Meddőség diagnosztika

A meddőség okának feltárása az első lépés a megoldáshoz. A Gyncare asszisztált reprodukciós központban ezért különös figyelmet fordítunk az átfogó diagnosztikára.

Meddőség kezelése

A Gyncare-nél a legkorszerűbb kezelési eljárásokat és a leghatékonyabb eszközöket és módszereket alkalmazzuk a kívánt terhesség eléréséhez. Minden párt egyedien közelítünk meg.

Sejtfagyasztás

 

A petesejtek, spermiumok és embriók kifinomult kriokonzerválási módszerei lehetőséget nyújtanak a petesejtek, spermiumok és embriók biztonságos tárolására, a későbbi felhasználás érdekében. Ezen lefagyasztott ivarsejtek nem öregednek.

Petesejt/Spermium adományozás

A petesejtek adományozásával olyan pároknak segíthet, akik egyébként nem tudnának saját gyermeket vállalni. Ugyanakkor az ehhez tartozó, különböző vizsgálatok elvégzése által ön többet megtudhat reproduktív egészségéről.

Csak a nyitrai központban történt konzultáció után ébredtünk rá, hogy segítségre van szükségünk. Ez a látogatás és az IVF eljárás megkezdése azonban a legjobb döntésünknek bizonyult. Már az első alkalommal kettős sikerrel jártunk! Minden párnak ilyen csodálatos, mesés befejezést kívánok.

A teljes történet
Boldog anya, Nika Karch

„Szóval kedveseim, itt vagyok ezen a világon – egészséges, szép és boldog. Legyetek türelmesek, bízzatok magatokban, kövessétek az orvosok utasításait és veletek is megtörténik a csoda. Folytathatnám, de foglalkoznom kell édesanyámmal. Kitartást, sok erőt és megértést kívánok mindazoknak, akik saját gyermekeik születéséért küzdenek."

A teljes történet
Izabella

Az utunk 10 hosszú évig tartott. A végén viszont egy gyönyörű kisfiú várt minket: Henrich.

A teljes történet
Henrich kisfiú

20 év alatt több ezer párnak segítettünk megvalósítani a gyermekekkel kapcsolatos álmaikat.

Szervezzen egy konzultációt szakértőinkkel, és mi önöknek is segítünk.

Örömmel várjuk Önt a Gyncare asszisztált reprodukciós központunkban Nyitrán vagy Kassán

Konzultáció foglalása 0800 300 0000800 300 000 Konzultáció foglalása
Gyncare logo
Je nám ľúto, web gyncare.sk nie je možné prezerať cez váš internetový prehliadač.

Pravdepodobne používate už nepodporovanú verziu. Z tohto dôvodu vám odporúčame nainštalovať si najnovšiu verziu Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox. Prostredníctvom týchto prehliadačov si užijete náš web v celej kráse.

stiahnuť prehliadač google chrome
Gyncare Vyhľadávanie