Rólunk

Amennyiben nem sikerült természetes úton teherbe esnie, akkor jó helyen jár. A Gyncare aszisztált reprodukciós központban a pácienseink minden problémáját érzékenyen, körültekintőén és komplex módon oldjuk meg. Sokszor segítünk nem csak a fizikailag, hanem a lelkileg megterhelő időszak átvészelésében és nem csak egy hatékony módszert kinálunk, hanem lelki támogatást is.

Több száz boldog pár mindenért helyettünk beszél

A Gyncare aszisztált reprodukciós központ 2001-ben jött létre. Több száz pár tettünk már boldoggá, akiknél problémás volt a teherbe esés. Több mint 6-ezer IVF beavaktozást vittünk végzhez, amely következményeként 2 200 gyerek született.

Nagyon nagy hangsúlyt adunk a diagnosztikára. A központban a nőgyógyászokon kívül alkalmazunk szakembereket a genetika, reprodukciós imunológia, pszichológia, szexuológia és andrológia területekről is. Megteszünk mindent annak érdekében, hogy azonosítsuk a problémát és megoldjuk.

Érzékeny megközelítés egy kellemes helyen

Rendelkezésünkre álnak a legmodernebb eszközök, laboratóriumok vagy kiegészítő és egy legjobb szakemberekkel dolgozunk együtt, akiknél az emberiség alapvető dolog. A rendelőnk környezete kényelmes és intim. Igyekszünk mindig a legjobbat hozni, az intim szférára helyzetett elvárásait 100% teljesíteni.

Minden kliensünket individuálisan közelítjük meg – tekintettel a diagnózisra, de a szükségleteire is. Odafigyelünk arra, hogy minden elérhető infomációt megosszunk velül árról, hogy mi történik velük, milyen a folyamat, a siker valószínüsége és milyen lesz a kezelés folyamata.

Jó kezekben van. Tapasztalt szakembereink készen álnak válaszolni bármilyen kérdésére és elkísérni azon úton, amely eredménye a várt baba lesz.

Bővebben

Modern, kényelmes és intim. Az új helyiségeink garantálják a kényelmet és az intimitást. Arra törekszünk, hogy biztonságban érezze magát nálunk.

Képtár
Itt vagyunk már több mint 17 éve (2001-től)
Itt vagyunk már több mint 17 éve
(2001-től)
Több mint 6000 IVF beavatkozás
Több mint 6000
IVF beavatkozás
Több mint 2200 megszületett gyerek
Több mint 2200
megszületett gyerek

ORVOSOK

Nőgyógyászat

doc. MUDr. Silvia Toporcerová, PhD., MBA
Nőgyógyász, szakreferens

"A munkámat hivatásnak veszem. Aszisztált reprodukció egy dinamikus fejlődő szakirány, amely nagyon sok esetben reményt ad ott is, ahol már senki sem keresné. Minden egyes sikertörténetnél nagyon boldog vagyok."

Bővebben
MUDr. Miroslav Herman, PhD.
Nőgyógyász

"Szakmai praxis során több száz párnak segítettem, akik számára a természet egy kicsit megnehezítette a szülővé válláshoz vezető utat. Nagyon felemelő érzés, amikor a hálás szülők szemébe tud nézni, akik elhozták megmutatni a saját gyereküket."

Bővebben
MUDr. Katarína Balasičová, PhD.
Nőgyógyász

MUDr. Andrea Grendelová, PhD.
Nőgyógyász

MUDr. Andrea Hladovcová
Nőgyógyász

MUDr. Tomáš Kraľovič
Nőgyógyász

EMBRIOLÓGIA

Bc. Monika Pokorádi
Szaklaboráns

Mgr. Lucia Peterová
Embriológus

Mgr. Dana Glovová
Szaklaboráns

Dominika Remešová
Embriológus

IVF KOORDINÁTOR

Mgr. Martina Štancel
IVF koordinátor

EGÉSZSÉGÜGYI ALKALMAZOTTAK

Nővérek

Mgr. Adriána Korl Kresňáková
Egészségügyi nővér

Bc. Želmíra Hrabkovská
Egészségügyi nővér

Alicja Maria Pándy
Egészségügyi nővér

Bc. Paulína Fusková
Egészségügyi nővér

Bc. Köglerová Blanka
Egészségügyi nővér

Laboránsok

Emília Lukáčová
Szaklaboráns

Andrológia

MUDr. Martin Hrivňák, PhD
Urológus

Kassai UPJŠ Orvosi karán végzett 1992-ben általános orvosi szakon. Ugyan abban az évben elkezdte pályafutását mint urológus, később mint szexuológiát praktizáló szakmai orvos tevékenykedett a Kassai FNsP és UPJŠ Urológiai klinikáján. A Kassa-Sacca korházban orvosként dolgozott a 2006-2011 években. 2011-től magánklinikát vezet és urológus és andrológusként dolgozik a Kassai Ťahanovce lakótelepen.  

Az 1995 évben abszolválta a Pozsonyi SZU  I.fokú urológiai atesztációját, 1999-ben specializálódó atesztációt szexuológiából és 2005-ben specializációt urológia szakból. 2009-ben megvédte a doktori disszertációját sebészet területén. Privát rendelőjében a férfiak szexuológiai betegségeivel foglalkozik. Legfőképp termékenységi problémák, erekcióval kapcsolatos problémák és az ejakulációval kapcsolatos problémákra szakosodik. Urológia terén a férfiak, nők és gyerekek betegségeire szakosodik. Szlovák urológiai társaság és Szlovák szexuológiai társaság tagja, az 1997, 2004, 2010 és 2015 évekért a Legjobb kiadványért járó Szlovák urológiai társaság Díjának hordozója. 

Reprodukciós immunológia

MUDr. Martin Lešťan
Reprodukciós immunológus

Eperjesi Klinikai immunológia és alergológia központjának alapítója. Tanulmányait a Kassai UPJŠ Orvosi karán végzett általános orvosi szakon és a Prágai Univerzita Karlova 3. orvosi karán, ezt követően abszolválta a gyerekorvosi és klinikai immunológia alergológia atesztációját a Pozsonyi Szlovák egészségügyi egyetemen. 

Gyerek és klinikai immunológia orvosaként az 1995-2003 években a Kassai Gyerekkorházban dolgozott. 2002-től a Szekcsovi és Kisszebeni (Sabinov) Poliklinika klinikai immunológia alergológia rendelőjében dolgozott. A 2003-as évben megalapította az Eperjeszi Klinikai immunológia és alergológiai központot, ahol a mai napig szakreferensként és főorvosként tevékenykedik. Több Európai és Szlovákian belüli gyakornoki programon vett részt, több szakmai társaság tagja, szakmai előadásokat tart idehaza és külföldön is, több páciens számára szánt tanulmányi program szerzője,  Alergoimun civil szervezet elnöke és a reprodukciós immunol´gia ČSAKI és SSAK közös munkacsoport tagja.

Genetika

MUDr. Anton Karabinoš, PhD.
Genetik

MUDr. Gabriela Magyarová
Genetik

Partnereink

MEDIREX laboratóriumai

A meddőség problémájához komplex módon közelítünk, ezér számunkra nagyon fontos egy erős partner közreműködése. A Medirex Group laboratóriumai Szlovákiában a csúcsminőségű laboratóriumi diagnosztikához soroljuk. Összetettségük és széles vizsgálati palettájuk a laboratóriumi diagnosztika minden ágazatában, kezdve a reprodukciós immunológia, orvosi genetika, biochémia, hematológia, de a sejttan és biopszia terén is biztosítja, hogy a reprodukciós egészség diagnosztikájába és a kezelésébe nagyon magas standardod tudunk vinni, ami klienseink sikeres kezeléséhez vezet. 

  Ak si chcete dohodnúť bezplatnú konzultáciu alebo máte na nás otázky, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom nasledovného formulára.

  Zvoľte mesto
  Gyncare KOŠICEGyncare NITRA


  Informácie o OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV.

   Válasszon várost

   Gyncare KOŠICEGyncare NITRA

   X

   Oslávte s nami 20. narodeniny

   V rámci našich osláv sme pre vás pripravili špeciálnu ponuku platnú po celý rok 2021.

   Chcem vedieť viac