Rólunk

Nálunk jó helyen jár, ha a gyermekáldás természetes úton nem érkezik meg. A Gyncare asszisztált reprodukciós központban pácienseink problémáit komplex megközelítéssel, empatikusan kezeljük.

A hatékony kezelésen túl pácienseink partnerei vagyunk e fizikailag és érzelmileg is megterhelő időszakon, folyamatos tanácsadással, elérhetőséggel és pszichológiai támogatással egyaránt.

Miért minket válasszon?

Intézményeink és laboratóriumaink a legmodernebb eszközökkel és berendezések működnek, a legkiválóbb szakemberekkel. Számunkra az emberségesség alapvető érték.
Kassán és Nyitrán található centrumaink kényelmes, modern és intim környezetet biztosítanak a hozzánk fordulóknak.

1. ÉRV

Segítségünkkel az elmúlt évek alatt
több mint 7 000 gyermek jött a világra.

2. ÉRV

20 év, 9 000 teljes IVF ciklus és 22 500
embriótranszfer tapasztalata áll mögöttünk

3. ÉRV

Kassai központunk mellett 2019 óta új,
nyitrai centrumunk is várja pácienseinket.

4. ÉRV

Magyar pácienseinket igény szerint szerződött partnerünk,
az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központ is támogatja

Csapatunk

A központban a nőgyógyászok mellett genetika, reprodukciós immunológia, pszichológia, szexológia és andrológia szakértők is megtalálhatók. Mindent megteszünk a probléma azonosítása és megoldása érdekében. A központunk által nyújtott szolgáltatások minőségét a szakértők is pozitívan értékelték, és a 2016/2017-es tanév óta a Gyncare lett a kassai UPJŠ LF oktatási bázisa.

Több száz boldog pár helyettünk beszél

A Gyncare asszisztált reprodukciós központ 2001-ben jött létre. Több száz párt tettünk már boldoggá, akiknél problémás volt a teherbe esés.

Csak a nyitrai központban történt konzultáció után ébredtünk rá, hogy segítségre van szükségünk. Ez a látogatás és az IVF eljárás megkezdése azonban a legjobb döntésünknek bizonyult. Már az első alkalommal kettős sikerrel jártunk! Minden párnak ilyen csodálatos, mesés befejezést kívánok.

A teljes történet
Boldog anya, Nika Karch

Az utunk 10 hosszú évig tartott. A végén viszont egy gyönyörű kisfiú várt minket: Henrich.

A teljes történet
Henrich kisfiú
Gyncare_Medirex_group_laboratoria

A Medirex csoporthoz tartozunk

A meddőség komplex megközelítéséhez elengedhetetlen a lehető legkiválóbb labortechnikai háttér.
A Medirex Group laboratóriumai Szlovákiában és nemzetközi viszonylatban is az élvonalba tartoznak csúcsminőségű eszközei, vizsgálatai és szakemberei által.

A Medirex Group rendkívül széles vizsgálati spektrummal dolgozik a laboratóriumi diagnosztika minden ágazatában, a reprodukciós immunológia, orvosi genetika, biokémia, hematológia, a sejttan és biopszia terén egyaránt.
A MEDIREX GROUP biztosítja, hogy a reprodukciós diagnosztikában és a kezelések során a legmagasabb sztenderdet biztosíthassuk pácienseinknek a közös sikerek érdekében.

Az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum a Gyncare Asszisztált reprodukciós központ partnere Magyarországon a meddőségi diagnosztikában.

E modern, komplex diagnosztikai eljárásokat biztosító intézmény szakemberei a Gyncare orvosaival egyeztetve, igény szerint, minden előzetes vizsgálatot el tudnak végezni Budapesten, melyek nálunk a reprodukciós eljárások megkezdéséhez szükségesek.

 

Kapcsolat:
csaladtervezes@gendiagnosztika.hu

BŐVEBBEN A GÉN DIAGNOSZTIKA 

20 év alatt több ezer párnak segítettünk megvalósítani a gyermekekkel kapcsolatos álmaikat.

Szervezzen egy konzultációt szakértőinkkel, és mi önöknek is segítünk.

Örömmel várjuk Önt a Gyncare asszisztált reprodukciós központunkban Nyitrán vagy Kassán

Konzultáció foglalása 0800 300 000 / Po-Pia: 7.30-15.300800 300 000 Po-Pia: 7.00-15.30 Konzultáció foglalása
Gyncare logo
Je nám ľúto, web gyncare.sk nie je možné prezerať cez váš internetový prehliadač.

Pravdepodobne používate už nepodporovanú verziu. Z tohto dôvodu vám odporúčame nainštalovať si najnovšiu verziu Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox. Prostredníctvom týchto prehliadačov si užijete náš web v celej kráse.

stiahnuť prehliadač google chrome
Gyncare Vyhľadávanie