O nás

doc. MUDr. Silvia Toporcerová, PhD., MBA

Orvosi igazgató, nőgyógyász – reprodukciós szakértő

Toporcerová docens a szlovákiai asszisztált reprodukciós orvostudomány elismert személyisége. A Gyncare főorvosa és szakami kezese. Több mint 20 éve dolgozik a reprodukciós orvostudomány területén. 

Az egyetemi tanulmányi elvégzése után a kassai Pavol Jozef Šafárik Egyetem Orvostudományi Karának Második Nőgyógyászati és Szülészeti Klinikájára került, ahol Szlovákia első asszisztált reprodukciós központja működött, és amelyet 2007-től több éven át vezetett. 

  • 2003 – I. fokú szülészeti és nőgyógyászati szakvizsga 
  • 2005 – PhD. tudományos fokozat az asszisztált reprodukció területén 
  • 2007 – II. fokú szülészeti és nőgyógyászati szakvizsga  
  • 2011 – A luteinizáló hormon szerepe az in vitro megtermékenyítési ciklusokban című disszertáció megvédése és docnesi cím megszerzése a  kassai UPJŠ Egyetem Orvostudományi Karán 
  • 2012 – Reprodukciós orvostudományi specializációs szakvizsga – prágai Orvostudományi Továbbképző Intézet     

Jelenleg is részt vesz az UPJŠ Egyetem Orvostudományi Kara és a Gyncare kutatási projektjeiben, melyek keretében elsősorban a reprodukciós orvostudományhoz kapcsolódó témákkal foglalkozik, mint pl. az egészséges embriók nem invazív kiválasztása, a méhnyálkahártya módosítása a sikeres embrió beültetés céljával, valamint a mesterséges megtermékenyítés sikernövelési lehetőségei. 

Az SGPS (Szlovák Nőgyógyászati és Szülészeti Társaság) mellet működő Asszisztált Reprodukciós Bizottság alelnöke és az ESHRE tagja. 

Számos szakmai monográfiát, egyetemi tankönyvet, tankönyvet és szakmai tudományos cikket publikált. Két szabadalmi bejelentés társszerzője. 

Szabadidejét főként két gyermekével tölti. Hobbija az utazás és az új kultúrák felfedezése. 

„A meddőség asszisztált reprodukciós módszerekkel történő kezelés nem garancia csodára, minden esetben kénytelenek vagyunk elfogadni a biológiai korlátokat. Azt azonban megígérhetjük, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy eljuttassuk ügyfeleinket a céljukhoz, mely nem más, mint a családalapítás.” 

20 év alatt több ezer párnak segítettünk megvalósítani a gyermekekkel kapcsolatos álmaikat.

Szervezzen egy konzultációt szakértőinkkel, és mi önöknek is segítünk.

Örömmel várjuk Önt a Gyncare asszisztált reprodukciós központunkban Nyitrán vagy Kassán

Konzultáció foglalása 0800 300 000 / Po-Pia: 7.30-15.300800 300 000 Po-Pia: 7.00-15.30 Konzultáció foglalása
Gyncare logo
Je nám ľúto, web gyncare.sk nie je možné prezerať cez váš internetový prehliadač.

Pravdepodobne používate už nepodporovanú verziu. Z tohto dôvodu vám odporúčame nainštalovať si najnovšiu verziu Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox. Prostredníctvom týchto prehliadačov si užijete náš web v celej kráse.

stiahnuť prehliadač google chrome
Gyncare Vyhľadávanie