O nás

doc. MUDr. Silvia Toporcerová, PhD., MBA

Orvosigazgató, nőgyógyász - reprodukciós szakreferens

Doktor Toporcerová – szakterületén elismert személyiség. A Gyncare főorvosa és garanciája. Több mint 16 éve foglalkozik reprodukciós orvoslással.

Az egyetem elvégzése után csatlakozott a II. nőgyógyászati ​​és szülészeti klinika orvosi karhoz a kassai UPJŠ egyetemen, ahol az asszisztált reprodukció első szlovák központja volt.

2003-ban a Pozsonyi szlovák egészségügyi egyetemen megszerezte a nőgyógyászat és szülészet szak I. fokú képesítési tanusítványát. Mint másodlagos orvos és később mint szakmai aszisztens dolgozott a II. nőgyógyászati-szülészeti klinikán az LF UPJŠ és UN LP Egyetemen Kassán, ahol vezette a II. nőgyógyászati-szülészeti klinika mellett működő Asszisztált reprodukciós központot 2013-ig.

2007-ben a Pozsonyi SZU Egyetemen elvégezte a speciális képzést nőgyógyászat és szülészet szakon és 2012-ben letette a Prágai Posztgraduális egészségügyi tanulmányok intézetében a képesítési vizsgát. 2016-ig mint orvosi igazgató és szakreferens működött a Kassai Meddőség kezelési szanatóriumban. Több szakmai monográfia, egyetemi szövegkönyv, tudományos cikk és tankönyv szerzője vagy társszerzője. Hobbija az utazás.

20 év alatt több ezer párnak segítettünk megvalósítani a gyermekekkel kapcsolatos álmaikat.

Szervezzen egy konzultációt szakértőinkkel, és mi önöknek is segítünk.

Konzultáció foglalása +421 800 300 000 +421 800 300 000 Konzultáció foglalása
Gyncare logo

Je nám ľúto, web gyncare.sk nie je možné prezerať cez váš internetový prehliadač.

Pravdepodobne používate už nepodporovanú verziu. Z tohto dôvodu vám odporúčame nainštalovať si najnovšiu verziu Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox. Prostredníctvom týchto prehliadačov si užijete náš web v celej kráse.

stiahnuť prehliadač google chrome