Sikertörténetek

Henrich kisfiú

Ľubomíra útja 10 hosszú évig tartott. A végén egy gyönyörű kisfiú van – Henrich.

10 hosszú éve próbálkoztunk gyermekvállalással. Az orvosok folyamatosan azt mondták, hogy mindketten jól vagyunk, csak időbe telik. Szlovák egészségügy. Amikor aztán egy nap végeztem a munkahelyemmel, és hirtelen lett időm saját magamra, megkérdeztem a férjemtől, hogy megpróbáljuk-e legalább egyszer a kassai Gyncare Asszisztált Reprodukciós Központban. Nos, korábban azt mondtuk, hogy nem megyünk mesterséges megtermékenyítésre, mert nem akarjuk erőszakkal, sok erőbe, türelembe és nem utolsó sorban pénzbe kerül. De hadd mondjam el, emberek, ne halogassák és oldják meg ezeket a problémákat a lehető leghamarabb. Sok időt vesztegettünk el. És higgyék el, tényleg megéri az örömöt.

Tehát a férjemmel azt mondtuk, hogy legalább egy mesterséges megtermékenyítési ciklust kipróbálunk, hogy ne hibáztassuk magunkat amiatt, hogy nem tettünk meg mindent, amit csak lehet. A Gyncare-ben pedig sok lehetőség van. Elkezdtünk járni a kassai Gyncare-ba, különösen a kiváló Dr. Hermanhoz. Hosszú évek óta dolgozik ezen a területen, és kiváló szakember. És, mellesleg, nagyon jó humorérzéke van.

Alapvető vizsgálatokon mentünk keresztül, kisebb műtéten estem át, hormonkezelésen és mesterséges megtermékenyítésen. Ha valaki korábban azt mondta volna nekem, hogy elsőre sikerül, már rég bekopogtam volna Gyncare recepciójának ajtaján.

Mára van egy gyönyörű 3 hónapos kisfiúnk, Henrich, köszönhetően Dr. Hermannak és a központ egész csapatának. Szívből köszönjük, és kívánjuk, hogy minden egyes pár, aki önökhöz látogat, olyan pozitív élményben részesüljön a központban, mint mi.

Üdvözlettel, Heňko, Ľubka és Henrich apukája 🥰👨‍👩‍👦

20 év alatt több ezer párnak segítettünk megvalósítani a gyermekekkel kapcsolatos álmaikat.

Szervezzen egy konzultációt szakértőinkkel, és mi önöknek is segítünk.

Örömmel várjuk Önt a Gyncare asszisztált reprodukciós központunkban Nyitrán vagy Kassán

Konzultáció foglalása 0800 300 000 / Po-Pia: 7.30-15.300800 300 000 Po-Pia: 7.00-15.30 Konzultáció foglalása
Gyncare logo
Je nám ľúto, web gyncare.sk nie je možné prezerať cez váš internetový prehliadač.

Pravdepodobne používate už nepodporovanú verziu. Z tohto dôvodu vám odporúčame nainštalovať si najnovšiu verziu Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox. Prostredníctvom týchto prehliadačov si užijete náš web v celej kráse.

stiahnuť prehliadač google chrome
Gyncare Vyhľadávanie