Sikertörténetek

Lenka anyuka

Ha sikerül, akkor … és Lenkának sikerült. Olvasson el egy történetet, amelynek végén van egy áhított gyermek és egy másik már útban.

„Ha visszagondolok, minden azzal kezdődött, amikor először mentem el a nőgyógyászati ​​klinikára. Ezután az ellenőrzés után, és az elkövetkező néhány évben több nőgyógyászati ​​műtéten kellett átesnem, és mindegyikkel gyakorlatilag csökkent a természetes terhesség esélye.

Mivel a vágy igen erős volt, a férjemmel úgy döntöttünk, hogy felkeressük a kassai Gyáráé asszisztált reprodukciós központot. Nagyon köszönjük Toporcer doktornőnek, aki nagyszerű szakértő emberi megközelítéssel, és az első találkozás óta teljes mértékben megbízhattam benne. Ez a bizalom egyébként nagyon fontos. Ő állította be nekünk a kezelési eljárást, és váratlan meglepetésemre az első látogatásunk óta eltelt fél év után már pozitív tesztet kaptunk, amelyből mostanra egy 16 hónapos gyönyörű egészséges kisfiúnk van. És tudják még mi? 🙂 A lefagyasztott embriónak köszönhetően most egy újabb babát várunk, aki jelenleg a terhesség 15. hetében van. 🙂 Ezúttal úgy néz ki, hogy kislány lesz. Szurkoljanak, hogy sikeresen végig csináljuk. Köszönjük.”

20 év alatt több ezer párnak segítettünk megvalósítani a gyermekekkel kapcsolatos álmaikat.

Szervezzen egy konzultációt szakértőinkkel, és mi önöknek is segítünk.

Konzultáció foglalása +421 800 300 000 +421 800 300 000 Konzultáció foglalása
Gyncare logo

Je nám ľúto, web gyncare.sk nie je možné prezerať cez váš internetový prehliadač.

Pravdepodobne používate už nepodporovanú verziu. Z tohto dôvodu vám odporúčame nainštalovať si najnovšiu verziu Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox. Prostredníctvom týchto prehliadačov si užijete náš web v celej kráse.

stiahnuť prehliadač google chrome