Blog

Gyncare – a 2022 év legmegbízhatóbb márkája

A Gyncare Központ jelentős elismerésre tett szert

A Gyncare a legmegbízhatóbb márka 2022 címet nyerte el az asszisztált reprodukciós központok kategóriában.

A döntés a Megbízható márkák (Dôveryhodné značky) www.doveryhodneznacky.sk 2022 Marketing program 7. alkalommal megrendezett véleménykutatás keretében a mesterséges megtermékenyítés központokról tapasztalattal rendelkező válaszadók véleménye alapján született.

A díjat a Gyncare Asszisztált Reprodukciós Központ ügyvezető igazgatója, Dr. Vetrák Robert, MPH vette át a Radisson Blu Carlton  Bratislava szállodájában december 1-jén tartott gálavacsorán. „A díj a betegek egészségügyi ellátásában végzett felelősségteljes és minőségi munkánk névjegye. Rendkívül büszke vagyok mindkét központunk csapatára mindazért, amit az elmúlt időszakban elértünk. Örülök, hogy az fejlődésünk külsőleg is látható, s ennek köszönhetően elértük ezt az elismerést. Motivációként is szolgáll számunkra, hogy tovább feszegessük a határainkat.” Jegyezte meg az igazgató.

„Köszönjük az összes értékelőnek a belénk vetett bizalmat. Nagyra értékeljük, hogy ügyfeleink elégedettek a munkánkkal, mivel az asszisztált reprodukció kapcsán a betegek orvosi személyzetbe vetett bizalma elengedhetetlen a közös cél érdekében, azaz egy egészséges baba fogantatásában és világra jöttében. Ezzel az értékeléssel felbátorodva minden bizonnyal még nagyobb lelkesedéssel fogjuk folytatni a munkánkat. Hiszünk abban, hogy egyre több boldog történet részeseivé válhatunk.” Tette hozzá, Assoc. Dr. Silvia Toporcerová, PhD, MBA, a központ orvosigazgatója.

A Megbízható márkák (Dôveryhodné značky) kutatást egy egyedülálló és átlátható kutatás, melyet a NielsenIQ véleménykutató ügynökség 2000 szlovákiai, társadalmi és demográfiai csoportokba besorolt válaszadó véleménye alapján értékel.

20 év alatt több ezer párnak segítettünk megvalósítani a gyermekekkel kapcsolatos álmaikat.

Szervezzen egy konzultációt szakértőinkkel, és mi önöknek is segítünk.

Örömmel várjuk Önt a Gyncare asszisztált reprodukciós központunkban Nyitrán vagy Kassán

Konzultáció foglalása 0800 300 0000800 300 000 Konzultáció foglalása
Gyncare logo
Je nám ľúto, web gyncare.sk nie je možné prezerať cez váš internetový prehliadač.

Pravdepodobne používate už nepodporovanú verziu. Z tohto dôvodu vám odporúčame nainštalovať si najnovšiu verziu Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox. Prostredníctvom týchto prehliadačov si užijete náš web v celej kráse.

stiahnuť prehliadač google chrome
Gyncare Vyhľadávanie