Blog

Gyncare – a 2022 év legmegbízhatóbb márkája

A Gyncare Központ jelentős elismerésre tett szert

A Gyncare a legmegbízhatóbb márka 2022 címet nyerte el az asszisztált reprodukciós központok kategóriában.

A döntés a Megbízható márkák (Dôveryhodné značky) www.doveryhodneznacky.sk 2022 Marketing program 7. alkalommal megrendezett véleménykutatás keretében a mesterséges megtermékenyítés központokról tapasztalattal rendelkező válaszadók véleménye alapján született.

A díjat a Gyncare Asszisztált Reprodukciós Központ ügyvezető igazgatója, Dr. Vetrák Robert, MPH vette át a Radisson Blu Carlton  Bratislava szállodájában december 1-jén tartott gálavacsorán. „A díj a betegek egészségügyi ellátásában végzett felelősségteljes és minőségi munkánk névjegye. Rendkívül büszke vagyok mindkét központunk csapatára mindazért, amit az elmúlt időszakban elértünk. Örülök, hogy az fejlődésünk külsőleg is látható, s ennek köszönhetően elértük ezt az elismerést. Motivációként is szolgáll számunkra, hogy tovább feszegessük a határainkat.” Jegyezte meg az igazgató.

„Köszönjük az összes értékelőnek a belénk vetett bizalmat. Nagyra értékeljük, hogy ügyfeleink elégedettek a munkánkkal, mivel az asszisztált reprodukció kapcsán a betegek orvosi személyzetbe vetett bizalma elengedhetetlen a közös cél érdekében, azaz egy egészséges baba fogantatásában és világra jöttében. Ezzel az értékeléssel felbátorodva minden bizonnyal még nagyobb lelkesedéssel fogjuk folytatni a munkánkat. Hiszünk abban, hogy egyre több boldog történet részeseivé válhatunk.” Tette hozzá, Assoc. Dr. Silvia Toporcerová, PhD, MBA, a központ orvosigazgatója.

A Megbízható márkák (Dôveryhodné značky) kutatást egy egyedülálló és átlátható kutatás, melyet a NielsenIQ véleménykutató ügynökség 2000 szlovákiai, társadalmi és demográfiai csoportokba besorolt válaszadó véleménye alapján értékel.

20 év alatt több ezer párnak segítettünk megvalósítani a gyermekekkel kapcsolatos álmaikat.

Szervezzen egy konzultációt szakértőinkkel, és mi önöknek is segítünk.

Örömmel várjuk Önt a Gyncare asszisztált reprodukciós központunkban Nyitrán vagy Kassán

Konzultáció foglalása 0800 300 000 / Po-Pia: 7.30-15.300800 300 000 Po-Pia: 7.00-15.30 Konzultáció foglalása
Gyncare logo
Je nám ľúto, web gyncare.sk nie je možné prezerať cez váš internetový prehliadač.

Pravdepodobne používate už nepodporovanú verziu. Z tohto dôvodu vám odporúčame nainštalovať si najnovšiu verziu Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox. Prostredníctvom týchto prehliadačov si užijete náš web v celej kráse.

stiahnuť prehliadač google chrome
Gyncare Vyhľadávanie