Olvassa el Izabella – csodálatos szülők gyermeke – történetét

„Izabellának hívnak. A történetem messzire a múltba vezet, de elmesélem. Anya és apa vágytak a családra az esküvő után, ahogy illik. Anya abbahagyta a fogamzásgátló tabletták szedését, és azt hitte, azonnal száz százalékban terhes lesz. A menstruációja késett, ezért elvégezte a tesztet. Azonban a tesz negatív volt. Ezért feltette magának a kérdést, mi a baj vele? Elment a nőgyógyászhoz, akitől sírva jött ki. Azt mondta neki, hogy a gyermekhez vezető út nehéz lehet. A diagnózis PCO (policisztás petefészek) volt. Az orvos három hónapra fogamzásgátlót írt fel neki, hogy jobban legyen. De nem történt változás. Még próbálkoztak stimulációval is, de semmi. Az orvos elküldte anyját LSK drillingre. Anya bólintott, de amikor olvasott róla, megijedt, és meddőségi klinikát keresett.

Falun élünk, távol mindentől. Nem volt könnyű összehozni egy konzultációt, de sikerült. A Jóisten a világ legjobb orvosára bízta őket. A vizsgálat eredményei elég jók voltak, csak az AMH értékek voltak magasak a PCO miatt, és eltérések voltak a spermiogramban. De volt esélyünk. Gyógyszerek és injekciók nélkül anya nem is menstruált. Elkezdődött a stimuláció. Jól reagált a gyógyszerekre, de nem esett teherbe. Teltek a hónapok, ezért úgy döntöttek, hogy HSG-t és hiszteroszkópiát végeznek. Ez azt mutatta, hogy anyánál elzáródott a bal méhcső, ahol gyakrabban volt peteérése, de folytatták. Az első teszt jó híreket hozott – az ovuláció a jobb oldalon sikeres volt, és anya, bár nagyon nehezen, de teherbe esett. Az a baba nem én voltam, hanem ő, a mi angyalkánk, aki fentről vigyáz ránk. 10. héten anyát meg kellett műteni, mert a testvéremnek nem volt szívverése. Nagy fájdalmat okozott ez a szülőknek. Még most is sírnak, amikor ezt írom. A gyógyulás sokáig tartott, anyám bármikor vérzett, a hormonok nem voltak rendben. Aztán úgy döntöttek, hogy IVF-re mennek.

Újra megkezdődtek a vizsgálatok, injekciók, ultrahangok stb. A 10 napos stimuláció után az MC 12 petesejtet választott ki, amelyek közül 8 embrió lett. Kettőt visszahelyeztek, 6-ot lefagyasztottak. 2 hét után hívták a szüleimet vérvételre. Anyám azonban türelmetlen volt, és 10 nap múlva elkezdte tesztelni. A teszt, bár gyengén, de megerősítette a terhességet. Én voltam az. A HCG 828 mIU/ml volt. A korábbi sikertelen eredmény után a szülők féltek, de remélték, hogy most minden rendben lesz. 2 hét után meghallották a szívverésemet. Az első kudarc a terhességgel nem volt elég édesanyámnak – én is meggyötörtem őt. Ahogy anya kint harcolt és imádkozott értem, én is az ő méhében harcoltam. Háromszor került kórházba, 3 hematómája volt, összehúzódások, méhnyakból sokat vérzett. Többször is legyőzte a bakteriális fertőzést, a végén már nyitva volt, és kevés magzatvize volt. 8 hónapos szigorú fekvés után, 38 évesen, szüleim nagy örömére, erre a világra hozott, természetesen a világ legjobb orvosával (akit már említettem).

Szóval kedveseim, itt vagyok ezen a világon – egészséges, szép és boldog. Legyetek türelmesek, bízzatok magatokban, kövessétek az orvosok utasításait és veletek is megtörténik a csoda.

Folytathatnám, de foglalkoznom kell édesanyámmal. Kitartást, sok erőt és megértést kívánok mindazoknak, akik saját gyermekeik születéséért küzdenek. Végezetül szeretnénk köszönetet mondani a teljes nyitrai Gyncare csapatnak a remek munkáért, de leginkább a világ legjobb orvosának, Hladovcova Andreának. Nélküle valószínűleg nem sikerült volna. Nagyon nagy támasza volt a szüleimnek, jobban bízott mindenben, mint a szüleim. Iszonyatosan sok erőt és támogatást adott, amit soha nem fogunk tudni visszaadni és örök hálával tartózunk.

Óriási KÖSZÖNET MINDENÉRT!!!”

20 év alatt több ezer párnak segítettünk megvalósítani a gyermekekkel kapcsolatos álmaikat.

Szervezzen egy konzultációt szakértőinkkel, és mi önöknek is segítünk.

Örömmel várjuk Önt a Gyncare asszisztált reprodukciós központunkban Nyitrán vagy Kassán

Konzultáció foglalása 0800 300 000 / Po-Pia: 7.30-15.300800 300 000 Po-Pia: 7.00-15.30 Konzultáció foglalása
Gyncare logo
Je nám ľúto, web gyncare.sk nie je možné prezerať cez váš internetový prehliadač.

Pravdepodobne používate už nepodporovanú verziu. Z tohto dôvodu vám odporúčame nainštalovať si najnovšiu verziu Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox. Prostredníctvom týchto prehliadačov si užijete náš web v celej kráse.

stiahnuť prehliadač google chrome
Gyncare Vyhľadávanie