Szolgáltatások és árak

Duostim IVF ciklus

A Duostim protokoll olyan eljárás, amely alkalmas petesejt leszívásra kis mennyiségű petesejtet termelő pácienseknél, akiknél a szúrás után még mindig kis tüszők vannak a petefészkeken, és feltételezhető, hogy képesek reagálni a további hormonális stimulációra. Ebben az esetben a petefészkek további hormonális stimulációját közvetlenül a petesejt leszívás után folytatják, és az első petesejt leszívást követő 2 héten belül második petesejt leszívást végeznek.

A ciklus ára magában foglalja a stimulációs protokoll rendjét, a petefészek válaszának ellenőrzését az ellenőrzött petefészek stimuláció során, a petesejt leszívás időzítését, 2 x petesejt leszívást rövid távú érzéstelenítésben, ultrahangos ellenőrzés mellett, cumulooocytikus komplexek keresését a kapott folyadékban, előinkubálásukat, petesejtek megtermékenyítését klasszikus megtermékenyítéssel (swim-up módszerrel kezelt spermiumok hozzáadása a petesejtekhez), petesejtek tisztítását, megtermékenyítésük értékelését, az embriók tenyésztését a megtermékenyítést követő 2-3 napon belül egy szabványos nagy kapacitású inkubátorban.

Az ár tartalmazza a felolvasztott embrió első átvitelét is a méhbe a következő ciklusban, mivel az ilyen típusú protokollal nem végeznek friss embriótranszfert. Az ár az embrió lefagyasztását nem tartalmazza.

20 év alatt több ezer párnak segítettünk megvalósítani a gyermekekkel kapcsolatos álmaikat.

Szervezzen egy konzultációt szakértőinkkel, és mi önöknek is segítünk.

Örömmel várjuk Önt a Gyncare asszisztált reprodukciós központunkban Nyitrán vagy Kassán

Konzultáció foglalása 0800 300 000 / Po-Pia: 7.30-15.300800 300 000 Po-Pia: 7.00-15.30 Konzultáció foglalása
Gyncare logo
Je nám ľúto, web gyncare.sk nie je možné prezerať cez váš internetový prehliadač.

Pravdepodobne používate už nepodporovanú verziu. Z tohto dôvodu vám odporúčame nainštalovať si najnovšiu verziu Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox. Prostredníctvom týchto prehliadačov si užijete náš web v celej kráse.

stiahnuť prehliadač google chrome
Gyncare Vyhľadávanie