Szolgáltatások és árak

Reproduktív immunológia

Az immunrendszer működésének zavarai kihathatnak a teherbeesésre, így problémát jelenthetnek a gyermekhez vezető úton.

Az immunrendszer fontos szerepet játszik az egészséges magzat fogantatásában és szülésében. Rendellenessége oka lehet a pár meddőségének. Statisztikailag kimutatták, hogy a meddőség immunológiai tényezője a meddőségek 3-5%-ért felelős, míg idiopátiás meddőség esetén, a méhben fészkelő embriók ismételt sikertelensége és az ismételt korai spontán vetélés esetén ez jóval magasabb százalék lehet (kb. 20%).

Ha a korábbi vizsgálatok (anatómiai, nőgyógyászati, hormonális, genetikai stb.) rendben vannak, és a női páciens többször nem tud teherbe esni, a segített reprodukció központjának szakértője immunológiai konzultációt ajánl a párnak.

Az immunológus által végzett vizsgálat indikációi:

  1. Nők két spontán vetélés után, kortól függetlenül.
  2. Ha nem fogan meg és nem kerül kihordásra életképes magzat az embrió két vagy több embrió méhbe történő áthelyezése után.
  3. A női páciensnél megerősített autoimmun betegség.

Mindkét partnert immunológiai vizsgálatnak vetik alá. A reproduktív immunológiában számos vizsgálati módszer létezik. Választásuk az immunológus szakorvos feladata.

Az immunológiai diagnosztika a lehetséges krónikus, kezeletlen fertőzések, allergiák, ételintoleranciák kimutatására összpontosít, és alapos immunológiai szűrést végez. Ez antitest és sejtes immunitás vizsgálatokból és más speciális tesztekből áll.

Az összes elvégzett vizsgálat összegzése után és az asszisztált reprodukció központjának orvosával folytatott konzultációt követően, az immunológus meghatározza a diagnózist, és egyéni kezelési eljárást javasol. Bizonyos esetekben elegendő az egyik partner újbóli kezelése, de gyakran mindketten elkezdik a kezelést. Általában a fogamzás előtt kezdődik, és a terhesség egy bizonyos szakaszáig tart. Speciális előkészítés szükséges az embrió méhben történő fészkelésének ismételt sikertelenség esetén.

A Gyncare központokban neves immunológusokkal dolgozunk együtt, akik a pácienseink rendelkezésére állnak.

Konzultációk külsős szakemberekkel

  • Ár betegbiztosítás nélkül
EljárásVisszatérítendő összeg
Belépő immunológiai konzultációVisszatérítendő összeg
35 €35 €35 €35 €
Ellenőrző immunológiai konzultációVisszatérítendő összeg
20 €20 €20 €20 €

20 év alatt több ezer párnak segítettünk megvalósítani a gyermekekkel kapcsolatos álmaikat.

Szervezzen egy konzultációt szakértőinkkel, és mi önöknek is segítünk.

Örömmel várjuk Önt a Gyncare asszisztált reprodukciós központunkban Nyitrán vagy Kassán

Konzultáció foglalása 0800 300 000 / Po-Pia: 7.30-15.300800 300 000 Po-Pia: 7.00-15.30 Konzultáció foglalása
Gyncare logo
Je nám ľúto, web gyncare.sk nie je možné prezerať cez váš internetový prehliadač.

Pravdepodobne používate už nepodporovanú verziu. Z tohto dôvodu vám odporúčame nainštalovať si najnovšiu verziu Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox. Prostredníctvom týchto prehliadačov si užijete náš web v celej kráse.

stiahnuť prehliadač google chrome
Gyncare Vyhľadávanie