Meddőség kezelése

Adományozott embrió krioembriotranszferje (adományozott petesejt + adományozott spermium), garancia 1 genetikailag vizsgált blasztocisztára

IVF ciklus genetikailag vizsgált adományozott embrió átvitelével a recipiens méh üregébe. A ciklus ára tartalmazza az előkészülés ütemezését és a nyálkahártya növekedés ellenőrzését a recipiens méhében, egy kiterjesztett blasztociszta átvitelét a donor petesejtjéből és a kiterjesztett blasztociszta stádiumban lefagyasztott donor spermát a méhüregbe a kiolvasztás után a recipiens számára optimális időpontban. Adományozott embrióval rendelkező ciklus esetén a donorok kiválasztása a fenotípusos jellemzők és a páciens igényei alapján nem lehetséges. Az átvitt blasztocisztát genetikailag megvizsgálják és normális kariotípussal rendelkezik, ami jelentősen megnöveli a méhben történő beágyazódás esélyét és a terhesség optimális lefolyását.

20 év alatt több ezer párnak segítettünk megvalósítani a gyermekekkel kapcsolatos álmaikat.

Szervezzen egy konzultációt szakértőinkkel, és mi önöknek is segítünk.

Örömmel várjuk Önt a Gyncare asszisztált reprodukciós központunkban Nyitrán vagy Kassán

Konzultáció foglalása 0800 300 000 / Po-Pia: 7.30-15.300800 300 000 Po-Pia: 7.00-15.30 Konzultáció foglalása
Gyncare logo
Je nám ľúto, web gyncare.sk nie je možné prezerať cez váš internetový prehliadač.

Pravdepodobne používate už nepodporovanú verziu. Z tohto dôvodu vám odporúčame nainštalovať si najnovšiu verziu Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox. Prostredníctvom týchto prehliadačov si užijete náš web v celej kráse.

stiahnuť prehliadač google chrome
Gyncare Vyhľadávanie