Meddőség kezelése

Méhen belüli megtermékenyítés partner spermáival – IUI

Méhen belüli megtermékenyítés partner spermáival – IUI

A méhen belüli mesterséges megtermékenyítés (IUI) – a kezelt spermiumok vékony katéteren keresztül történő beadása a méhbe a feltételezett ovuláció idején. Ez az eljárás maximalizálja annak valószínűségét, hogy az optimális spermium optimális időben találkozik az optimális petesejttel. Az IUI előfordulhat a természetes menstruációs ciklus részeként vagy a petefészkek hormonális stimulálása után. Az eljárás átlagos sikeressége kezelési ciklusonként 12-15%.

Ezt az asszisztált reprodukciós eljárást javasoljuk fiatalabb pároknak, rövidebb meddőségi idővel, legalább egy petevezeték igazolt átjárhatósággal, a spermiogram normál vagy határérték paramétereivel. Ajánljuk az idiopátiás meddőség első kezelési módszereként (a rendelkezésre álló módszerek nem találják a meddőség okát), enyhe endometriózis esetén, nemi közösülés lehetetlensége esetén. Az ejakulátumot standard swim-up módon vagy gradienssel kezelik. Ennek az eljárásnak a sikeressége növelése érdekében lehetőség van a spermiumok modern MACS és MSS (feláras) módszerekkel történő kezelésére.

20 év alatt több ezer párnak segítettünk megvalósítani a gyermekekkel kapcsolatos álmaikat.

Szervezzen egy konzultációt szakértőinkkel, és mi önöknek is segítünk.

Örömmel várjuk Önt a Gyncare asszisztált reprodukciós központunkban Nyitrán vagy Kassán

Konzultáció foglalása 0800 300 000 / Po-Pia: 7.30-15.300800 300 000 Po-Pia: 7.00-15.30 Konzultáció foglalása
Gyncare logo
Je nám ľúto, web gyncare.sk nie je možné prezerať cez váš internetový prehliadač.

Pravdepodobne používate už nepodporovanú verziu. Z tohto dôvodu vám odporúčame nainštalovať si najnovšiu verziu Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox. Prostredníctvom týchto prehliadačov si užijete náš web v celej kráse.

stiahnuť prehliadač google chrome
Gyncare Vyhľadávanie