Meddőség kezelése

Ovuláció előhívása

Ovuláció előhívása

Az ovuláció, azaz a beérett petesejt leválasztódása a petefészekből normál körülmények között spontán folyamat. Ám ha a petesejt nem választódik le a petefészekből, a nő nem eshet teherbe. Az ovuláció előhívása a teherbeesés egyik módszere.

Az ovulációt készítmények segítségével váltjuk ki, melyek biztosítják a tüsző növekedését, melyben a petesejt beérik. A teherbeeséssel otthon próbálkozhatnak, legideálisabb még az ovuláció előtt. Az ovuláció kiváltása össze lehet kötve a méhen belüli megtermékenyítéssel (IUI).

Beavatkozás átlagos sikere: Az ovulációt sikerült kiváltani a spontán nem ovuláló nők 90 %-ál. A teherbeesés esélyét több tényezőtől is függ.

Mikor ajánljuk ezt a beavatkozást? Az ovuláció kiváltása ajánlott azon nőknél, akik spontán nem ovulálnak és nem feltételezhető náluk egyéb meddőségi faktor.

20 év alatt több ezer párnak segítettünk megvalósítani a gyermekekkel kapcsolatos álmaikat.

Szervezzen egy konzultációt szakértőinkkel, és mi önöknek is segítünk.

Örömmel várjuk Önt a Gyncare asszisztált reprodukciós központunkban Nyitrán vagy Kassán

Konzultáció foglalása 0800 300 000 / Po-Pia: 7.30-15.300800 300 000 Po-Pia: 7.00-15.30 Konzultáció foglalása
Gyncare logo
Je nám ľúto, web gyncare.sk nie je možné prezerať cez váš internetový prehliadač.

Pravdepodobne používate už nepodporovanú verziu. Z tohto dôvodu vám odporúčame nainštalovať si najnovšiu verziu Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox. Prostredníctvom týchto prehliadačov si užijete náš web v celej kráse.

stiahnuť prehliadač google chrome
Gyncare Vyhľadávanie