Segítünk, hogy a babavállalással kapcsolatos álmok valóra válhassanak

20 éves tapasztalat az asszisztált reprodukció területén.

Szolgáltatásaink

Meddőség diagnosztika

A meddőség okának feltárása az első lépés a megoldáshoz. A Gyncare asszisztált reprodukciós központban ezért különös figyelmet fordítunk az átfogó diagnosztikára.

Meddőség kezelése

A Gyncare-nél a legkorszerűbb kezelési eljárásokat és a leghatékonyabb eszközöket és módszereket alkalmazzuk a kívánt terhesség eléréséhez. Minden párt egyedien közelítünk meg.

Sejtfagyasztás

 

A petesejtek, spermiumok és embriók kifinomult kriokonzerválási módszerei lehetőséget nyújtanak a petesejtek, spermiumok és embriók biztonságos tárolására, a későbbi felhasználás érdekében. Ezen lefagyasztott ivarsejtek nem öregednek.

Petesejt/Spermium adományozás

A petesejtek adományozásával olyan pároknak segíthet, akik egyébként nem tudnának saját gyermeket vállalni. Ugyanakkor az ehhez tartozó, különböző vizsgálatok elvégzése által ön többet megtudhat reproduktív egészségéről.

Csak a nyitrai központban történt konzultáció után ébredtünk rá, hogy segítségre van szükségünk. Ez a látogatás és az IVF eljárás megkezdése azonban a legjobb döntésünknek bizonyult. Már az első alkalommal kettős sikerrel jártunk! Minden párnak ilyen csodálatos, mesés befejezést kívánok.

A teljes történet
Boldog anya, Nika Karch

„Szóval kedveseim, itt vagyok ezen a világon – egészséges, szép és boldog. Legyetek türelmesek, bízzatok magatokban, kövessétek az orvosok utasításait és veletek is megtörténik a csoda. Folytathatnám, de foglalkoznom kell édesanyámmal. Kitartást, sok erőt és megértést kívánok mindazoknak, akik saját gyermekeik születéséért küzdenek."

A teljes történet
Izabella

Az utunk 10 hosszú évig tartott. A végén viszont egy gyönyörű kisfiú várt minket: Henrich.

A teljes történet
Henrich kisfiú

20 év alatt több ezer párnak segítettünk megvalósítani a gyermekekkel kapcsolatos álmaikat.

Szervezzen egy konzultációt szakértőinkkel, és mi önöknek is segítünk.

Örömmel várjuk Önt a Gyncare asszisztált reprodukciós központunkban Nyitrán vagy Kassán

Konzultáció foglalása 0800 300 000 / Po-Pia: 7.30-15.300800 300 000 Po-Pia: 7.00-15.30 Konzultáció foglalása
Gyncare logo
Je nám ľúto, web gyncare.sk nie je možné prezerať cez váš internetový prehliadač.

Pravdepodobne používate už nepodporovanú verziu. Z tohto dôvodu vám odporúčame nainštalovať si najnovšiu verziu Microsoft Edge, Google Chrome alebo Firefox. Prostredníctvom týchto prehliadačov si užijete náš web v celej kráse.

stiahnuť prehliadač google chrome
Gyncare Vyhľadávanie